کد: 241026017 مرداد 1405 ساعت 07:0113.4K بازدید

مخالفت قطعی با جدایی مهدوی؛

انتقال مهم پدیده 20 ساله منتفی شد (عکس)

باشگاه آلومینیوم مانع از انتقال جوان خود به تیم‌های مدعی لیگ برتر شد.
انتقال مهم پدیده 20 ساله منتفی شد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، یکی از بازیکنانی که در پنجره نقل و انتقالات تابستانی نامش بارها در فهرست خرید تیم‌های مدعی دیده شد، سید مهدی مهدوی بود؛ مدافع راست جوان آلومینیوم که پس از نمایش‌های فصل گذشته، مورد توجه چند باشگاه لیگ برتری قرار گرفت، اما در نهایت تغییر تیم نداد.

در روزهای اخیر پرسپولیس، سپاهان و تراکتور برای جذب این بازیکن اقدامات رسمی انجام دادند و همه این تیم‌ها با ارسال نامه رسمی، شرایط انتقال او را از آلومینیوم استعلام کردند، اما در نهایت این انتقال‌ها به سرانجام نرسید و مخالفت ایرالکو موجب شد تا او در جمع شاگردان پیروز قربانی بماند.

مهدوی که تابستان گذشته با رضایت‌نامه 7 میلیارد تومانی از هوادار تهران راهی آلومینیوم شده، قرارداد چهار ساله امضاء کرده و در فصل قبل 19 بار برای این تیم به میدان رفت، در اراک ماندنی شده و از نخستین روز آغاز تمرینات پیش‌فصل، زیر نظر پیروز قربانی برنامه‌های آماده‌سازی خود را دنبال می‌کند.

2511720

به این ترتیب آلومینیوم یکی از مهره‌های مهم خود در سمت راست خط دفاعی را حفظ کرده و مهدوی نیز فصل جدید را با پیراهن این تیم آغاز خواهد کرد؛ بازیکنی که همچنان یکی از نفرات تیم امید ایران محسوب می‌شود و در ایرالکو هم شرایط خوبی را دنبال می‌کند و در دیدارهای تدارکاتی هم شرایط خوبی داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

انتقال مهم پدیده 20 ساله منتفی شد (عکس) | ورزش سه