کد: 241062719 مرداد 1405 ساعت 05:452.4K بازدید

اینتر برای هافبک لیورپول ۴۰ میلیون یورو جور می‌کند

اینتر پس از رد اولین پیشنهاد برنتفورد برای صرب، می‌تواند انتقال بالای ۴۰ میلیون یورویی الکساندر استانکوویچ به این تیم را سرعت ببخشد تا سرمایه لازم برای جذب کرتیس جونز را تامین کند.
اینتر برای هافبک لیورپول ۴۰ میلیون یورو جور می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، اینتر میلان در تدارک تلاش مجددی برای جذب هدف قدیمی خود، کرتیس جونز 25 ساله از لیورپول است. جونز وارد آخرین سال قرارداد خود با لیورپول شده و تیم انگلیسی می‌خواهد او را در این ماه به فروش برساند تا از جدایی رایگان این بازیکن ملی‌پوش انگلیسی در سال ۲۰۲۷ جلوگیری کند.

این بازیکن ۲۵ ساله در تور پیش‌فصل لیورپول در آمریکا حضور داشت، چرا که مذاکرات با اینتر پس از ناکامی در جذب او در پنجره ژانویه همچنان ادامه دارد؛ او همچنین از فهرست تیم برای دیدار امروز مقابل آاس رم کنار گذاشته شد.

2512333

مانع اصلی بر سر مبلغ توافق‌شده بوده است، اما دو باشگاه اکنون به یک بسته توافقی بین ۳۰ تا ۳۵ میلیون پوند نزدیک شده‌اند و او آماده جدایی می‌شود.

اینتر در حال تنظیم دقیق امور مالی خود است تا از طریق فروش بازیکنان سرمایه جذب کند، اما با وجود خروج یان زومر، فرانچسکو آچربی، متئو دارمیان و استفان دی فرای به عنوان بازیکن آزاد و سبک شدن لیست حقوق، هنوز موفق به هیچ فروشی نشده است.

با این حال، استانکوویچ تابستان گذشته به کلوب بروژ فروخته شد، اما اینتر بند بازخرید ۲۳ میلیون یورویی او را فعال کرد تا او را با سود بیشتری به فروش برساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار