کد: 241070219 مرداد 1405 ساعت 04:261.1K بازدید

نسل زد سپاهان زیر دست محرم (عکس)

رسانه رسمی سپاهان در اقدامی جالب، تصاویر جداگانه‌ای از چند بازیکن جوان حاضر در تمرینات بزرگسالان منتشر کرد، بازیکنانی که این روزها زیر نظر محرم نویدکیا برای پیدا کردن جایگاهی در تیم اصلی تلاش می‌کنند.
نسل زد سپاهان زیر دست محرم (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، جوان‌گرایی در سپاهان دیگر صرفاً به حضور چند بازیکن برای تکمیل تعداد نفرات تمرین محدود نمی‌شود. منوچهر نیکفر به تازگی اعلام کرده ۱۲ بازیکن جوان با انتخاب محرم نویدکیا از آکادمی به تیم بزرگسالان اضافه شده‌اند و ترکیب نهایی آنها در ادامه توسط کادر فنی مشخص خواهد شد. قهرمانی تیم زیر ۱۸ سال و نایب‌قهرمانی تیم جوانان سپاهان نیز نشان می‌دهد طلایی‌پوشان پشتوانه مناسبی برای اجرای این سیاست در اختیار دارند.

در تازه‌ترین تصاویر تمرین سپاهان، ابوالفضل تیغ‌نورد، طاها عالمی، امجد کوچکی، متین امیری، عبدالرحیم عسکری و محمدعلی رهنما به شکل ویژه مورد توجه قرار گرفته‌اند. تعدادی از این نفرات محصول مستقیم آکادمی هستند و برخی دیگر در سن پایین با هدف سرمایه‌گذاری بلندمدت به سپاهان اضافه شده‌اند.

طاها عالمی شاید شناخته‌شده‌ترین مهاجم این جمع باشد. سپاهان در بهمن سال گذشته این مهاجم جوان را از فرد البرز با قراردادی چهارونیم‌ساله به خدمت گرفت و از همان زمان مشخص بود نگاه باشگاه به او کوتاه‌مدت نیست. عالمی حالا فرصت دارد در تمرینات بزرگسالان خودش را به نویدکیا نشان بدهد، به‌خصوص در شرایطی که کادر فنی همچنان به دنبال تکمیل گزینه‌های خط حمله است.

2512469

ابوالفضل تیغ‌نورد دیگر مهاجم جوان حاضر در تمرینات است. او ۱۸ سال دارد، در خط حمله بازی می‌کند و در فصل گذشته عضو تیم زیر ۱۸ سال سپاهان بوده است. تیغ‌نورد خردادماه نیز در میان هشت بازیکن سپاهان قرار داشت که برای حضور در اردوی تیم جوانان ایران دعوت شدند و حالا حضور کنار بازیکنان بزرگسال گام بعدی مسیر پیشرفت اوست.

امجد کوچکی هم برای کادر فنی تیم بزرگسالان کاملاً ناشناخته نیست. او پیش‌تر نیز از آکادمی به تمرینات اصلی رسیده و فصل گذشته در دیدار تدارکاتی سپاهان برابر النجف عراق در ترکیب تیم نویدکیا به میدان رفته بود. کوچکی از مهره‌های دفاعی جوان سپاهان است و حضور دوباره‌اش در تمرینات نشان می‌دهد همچنان در مسیر ارزیابی توسط کادر فنی قرار دارد.

2512470

متین امیری نیز یکی از بازیکنان جوانی است که طی ماه‌های اخیر در سطح ملی دیده شده است. او در اردوی اخیر تیم جوانان ایران حضور داشت و در دیدار تدارکاتی این تیم مقابل جوانان سپاهان، پاس گل نخست شاگردان قاسم حدادی‌فر را ارسال کرد. امیری حالا بعد از تجربه حضور در فضای تیم جوانان ایران، در تمرینات بزرگسالان سپاهان فرصتی مهم برای نمایش توانایی‌هایش پیدا کرده است.

2512471

عبدالرحیم عسکری یکی دیگر از بازیکنان هجومی این گروه است. این بازیکن جوان که قابلیت حضور در هر دو سمت خط حمله را دارد، در فصل جدید به مجموعه بزرگسالان سپاهان نزدیک‌تر شده و در تمرینات محرم نویدکیا حضور دارد. حضور وینگرهای جوان در کنار نفرات باتجربه‌تر، رقابت سنگینی در بخش هجومی سپاهان ایجاد کرده است.

2512472

در میان کم‌سن‌وسال‌ترین نفرات این جمع نیز نام محمدعلی رهنما جلب توجه می‌کند. مدافع آکادمی سپاهان در سال‌های اخیر به شکل مستمر در رده‌های پایه باشگاه بازی کرده و سابقه گلزنی برای نوجوانان سپاهان را نیز دارد. او سال گذشته به تیم نوجوانان ایران دعوت شد و در فهرست نهایی مسابقات مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا هم قرار گرفت. رسیدن رهنما از فوتبال پایه به تمرین تیم بزرگسالان می‌تواند یکی از نمونه‌های روشن مسیر تازه‌ای باشد که باشگاه برای استعدادهای آکادمی در نظر گرفته است.

حضور این بازیکنان لزوماً به معنای باقی ماندن همه آنها در فهرست نهایی بزرگسالان نیست. رقابت در تیم نویدکیا سنگین است و احتمال دارد بعضی از جوان‌ها در تیم‌های پایه ادامه بدهند یا برای کسب تجربه مسیر دیگری را طی کنند، اما در اختیار داشتن چنین تعداد بالایی از استعدادهای کم‌سن‌وسال، امکان انتخاب بیشتری به سرمربی سپاهان می‌دهد.

2512473

انتشار تصاویر اختصاصی این نفرات از سوی رسانه رسمی باشگاه نیز نشان می‌دهد سپاهان می‌خواهد نسل تازه خود را بیشتر از گذشته به هواداران معرفی کند. طلایی‌پوشان همچنان ستاره‌ها و بازیکنان باتجربه زیادی در ترکیب دارند، اما در کنار آنها، نسلی در حال بالا آمدن است که شاید تعدادی از نفراتش در همین فصل فرصت ورود جدی به فوتبال بزرگسالان را پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار