کد: 241084419 مرداد 1405 ساعت 17:3113K بازدید

‫همه برنامه‌های لاپورتا و دکو به هم ریخت

‫شوک به بارسلونا: رباط صلیبی وینگر جوان پاره شد!

ساعتی بعد از مصدوم شدن رونی بدرغجی در تمرین بارسلونا اعلام شد که او دچار پارگی رباط صلیبی شده است.
‫شوک به بارسلونا: رباط صلیبی وینگر جوان پاره شد!

‫به گزارش ورزش سه: رونی بدرغجی، وینگر 20 ساله سوئدی بارسلونا به دلیل پارگی رباط صلیبی زانوی راست خود 6 تا 7 ماه از میادین دور خواهد بود. این خبر برای او و باشگاه شوکه‌آور بود و برنامه‌های نقل و انتقالاتی دکو و لاپورتا را کاملا به هم خواهد ریخت.

‫ مصدومیت رونی بردغجی در تمرینات بارسلونا که ساعتی پیش خبرهایی از آن منتشر شده بود دقایقی پیش با بدترین سناریوی ممکن تایید شد. او در جریان تمرین تیم در کمپ تمرینی سیوتات اسپورتیووا از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی شد و زمین را ترک کرد. با وجود اینکه باشگاه کاتالان ابتدا سعی داشت جزئیات این اتفاق را محرمانه نگه دارد اما حالا پس از انجام آزمایش‌های دقیق پزشکی مشخص شده است که او دچار پارگی رباط صلیبی شده است و بین 6 تا 7 ماه خانه‌نشین خواهد بود.

2512671

‫ این بازیکن 20 ساله دقیقا از همان ناحیه‌ای مصدوم شده است که پیش از این هم سابقه آسیب‌دیدگی شدید از این ناحیه را داشت. بردغجی پیش از پیوستن به بارسلونا و در زمان حضورش در تیم کپنهاگن دقیقا دچار پارگی رباط صلیبی زانوی راست شده بود و حالا این کابوس برای او تکرار شده است.

‫این مصدومیت بدموقع تمام برنامه‌های بارسلونا و خود بازیکن را در پنجره نقل و انتقالات تابستانی به هم ریخت. بردغجی که برای انجام مذاکرات و قطعی کردن جدایی خود حتی در مسابقات دوستانه اخیر تیمش در اودینه شرکت نکرده بود در آستانه انتقال قرضی به تیمی دیگر قرار داشت تا بتواند دقایق بیشتری برای بازی به دست بیاورد. 

2512672

مدیران بارسا قصد داشتند او را به صورت قرضی یا فروش با بند بازخرید راهی تیم دیگری کنند اما با این دوری طولانی‌مدت، بدرغجی چاره‌ای جز ماندن در کاتالونیا و طی کردن روند درمان خود نخواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار