کد: 241095220 مرداد 1405 ساعت 10:501.6K بازدید

انصراف جنجالی روسیه: FIVB شمشیر را غلاف کرد!

فدراسیون جهانی والیبال اعلام کرد روسیه به دلیل انصراف از جام جهانی ۲۰۲۷ با هیچ مجازات انضباطی روبه‌رو نخواهد شد.
انصراف جنجالی روسیه: FIVB شمشیر را غلاف کرد!

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون بین‌المللی والیبال (FIVB) به خبرگزاری تاس گفت که فدراسیون والیبال روسیه را به دلیل امتناع از شرکت در مسابقات قهرمانی مردان جهان در لهستان، تحریم نخواهد کرد.

تیم مردان روسیه از جام جهانی ۲۰۲۷ کناره‌گیری کرد. استانیسلاو شوچنکو، رئیس ستاد برگزاری، دلیل این انصراف را نگرانی‌های امنیتی عنوان کرد.

ستاد مرکزی اعلام کرد: «فدراسیون والیبال روسیه داوطلبانه تصمیم گرفته است که در مسابقات قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۷ شرکت نکند. چندین فدراسیون ملی نیز از مسابقات قهرمانی زیر ۱۷ سال جهان ۲۰۲۷ در قطر انصراف داده‌اند. با توجه به ماهیت استثنایی هر دو وضعیت، FIVB تصمیم گرفته است که مجازات‌های انضباطی اعمال نکند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار