کد: 241178424 مرداد 1405 ساعت 07:301.8K بازدید

رحمتی پرسپولیسی‌ها را به خط کرد:

رونمایی از سرخ‌پوشان سابق با پیراهن آبی!

سه بازیکن سابق پرسپولیس در بازی مقابل نساجی برای گل‌گهر به میدان رفتند.
رونمایی از سرخ‌پوشان سابق با پیراهن آبی!

به گزارش ورزش سه، مهدی رحمتی در اولین بازی فصل گل‌گهر دو بازیکن سابق پرسپولیس را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد، امین کاظمیان 62 دقیقه و سهیل صحرایی 73 دقیقه برای سرمه‌ای پوشان در این مسابقه بازی کردند.

در ادامه مسابقه رحمتی دیگر بازیکن سرخپوش سابق مجتبی فخریان را از دقیقه 72 وارد زمین کرد تا به جای محمد علی‌نژاد در پست وینگر ایفای نقش کند و همچنان ترکیب تیمش از پرسپولیسی‌های سابق خالی نشود. با اضافه شدن امید عالیشاه به ترکیب گل‌گهر تعداد پرسپولیسی‌های سیرجانی‌ها در فاز هجومی به عدد سه خواهد رسید و امکان حضور مثلثی کاملا پرسپولیسی در این تیم وجود خواهد داشت.

2514355

رحمتی که در این بازی خانگی نتیجه مورد نظرش را به دست نیاورده بود، از اواسط نیمه دوم دست به تعویض‌های پرتعداد زد تا دقیقه 79 از پنج تعویض تیمش استفاده کرد و در نهایت هم با گل دقایق پایانی میلاد کر دیگر بازیکن سرخپوش که از تراکتور به جمع سیرجانی‌ها اضافه شده بود توانست سه امتیاز مسابقه را به دست آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار