کد: 241212525 مرداد 1405 ساعت 14:123.9K بازدید

غلامرضا محمدی: فقط دنبال قهرمانی هستیم

تمام اعتبارم را برای موفقیت استقلال می‌گذارم

غلامرضا محمدی بعد از قبول سرمربیگری تیم کشتی آزاد استقلال از هدف این تیم برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر گفت.
تمام اعتبارم را برای موفقیت استقلال می‌گذارم

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی جدید تیم کشتی آزاد استقلال پس از امضای قرارداد خود، از افتخار حضور در خانواده بزرگ استقلال، هدف‌گذاری برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر و تلاش برای ساختن خاطراتی شیرین برای هواداران این باشگاه سخن گفت.

غلامرضا محمدی در پاسخ به این سوال که با وجود سال‌ها تجربه در کشتی قهرمانی و مربیگری، آیا حضور در استقلال برای او حس متفاوتی دارد، گفت: "قطعاً همین‌طور است. ابتدا باید بگویم بسیار خوشحالم که به خانواده بزرگ استقلال پیوسته‌ام. همیشه از صمیم قلب برای استقلال آرزوی موفقیت می‌کردم و حضور در این باشگاه را یکی از اتفاقات خوب دوران مربیگری و زندگی ورزشی خودم می‌دانم. حضور در استقلال بزرگ هم افتخار بزرگی است و هم مسئولیت سنگینی به همراه دارد. بدون شک کار کردن در چنین باشگاهی حساسیت‌های بیشتری دارد و باید بتوانیم انتظارات هواداران را برآورده کنیم. امیدوارم با تلاش همه اعضای تیم بتوانیم دل هواداران استقلال را شاد کنیم."

سرمربی تیم کشتی آزاد استقلال عنوان کرد: "من نزدیک به ۲۴ سال سابقه حضور در لیگ برتر و کار با تیم‌های مختلف را در کارنامه دارم و تلاش می‌کنم تمام این تجربیات را برای موفقیت استقلال به کار بگیرم. ما هر دو موضوع را در برنامه داریم؛ هم استفاده از چهره‌های مطرح و باتجربه کشتی کشور و هم توجه ویژه به جوانان مستعد و آینده‌دار. معتقدم حضور کشتی‌گیران بزرگ در کنار جوانان می‌تواند به پیشرفت تیم و همچنین کمک به کشتی ایران منجر شود."

محمدی در ادامه هم در خصوص هدف استقلال در فصل پیش رو گفت: "هدف‌گذاری ما رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ برتر است. البته کار آسانی در پیش نداریم و برای تمام رقبای خود احترام قائل هستیم. تیم‌های حاضر در لیگ از توانایی بالایی برخوردارند و قطعاً برای همه آن‌ها حساب ویژه‌ای باز می‌کنیم، اما استقلال باشگاهی است که همیشه باید برای قهرمانی بجنگد. با حمایت باشگاه، هواداران و استفاده از ترکیبی از کشتی‌گیران باتجربه، جوانان مستعد و همچنین جذب نفرات تراز اول داخلی و خارجی، امیدواریم بتوانیم به هدفی که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم دست پیدا کنیم. در ورزش هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست، اما تمام تلاش ما این خواهد بود که استقلال را به سکوی نخست برسانیم."

محمدی در پایان و در پاسخ به این سوال که چه پیامی برای هواداران استقلال دارد، گفت: "قول می‌دهم با همه وجودم برای موفقیت استقلال تلاش کنم و تمام اعتبار و تجربه مربیگری‌ام را در مسیر افتخارآفرینی این باشگاه بزرگ به کار بگیرم. امیدوارم بتوانیم زنجیره قلب‌های آبی را به موفقیت‌های بزرگ پیوند بزنیم و خاطرات خوبی برای میلیون‌ها هوادار استقلال بسازیم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار