کد: 242211626 مرداد 1405 ساعت 02:131.4K بازدید

نیمار دوباره طوفان به پا کرد!

نیمار 34 ساله دومین بازی کامل هفته خود را انجام داد و اگرچه به اندازه بازی قبلی تعیین‌کننده نبود، اما مشارکت فعال داشت و از یک پیروزی بزرگ لذت برد.
نیمار دوباره طوفان به پا کرد!

به گزارش "ورزش سه"، نیمار در یک هفته در دو بازی مجموعاً ۱۸۰ دقیقه به میدان رفت و این یک خبر مهم است. شماره ۱۰ سانتوس مدت‌ها بود که نتوانسته بود چنین فشار کاری را تحمل کند و به علاوه موفق شد دو پیروزی متوالی را جشن بگیرد؛ اتفاقی که برای این تیم نزدیک به منطقه سقوط غیرمعمول است.

بازی نیمار در پیروزی مقابل ماکارا در جام سودامریکانا تعیین‌کننده بود و این یکشنبه نیز انگیزه بالایی برای تقابل با واسکودوگاما و به ویژه تیاگو مندس داشت. این مهاجم از زمان حضور هم‌زمانشان در پاری سن ژرمن و لیل نبرد شخصی با این هافبک دارد و امروز حتی در مراسم قرعه‌کشی زمین یا دست دادن تشریفاتی ۲۲ بازیکن اصلی با یکدیگر احوالپرسی نکردند.

2512880

با شروع بازی تنش کاملاً مشهود بود. هر دو تیم بازی را در منطقه سقوط آغاز کردند و برای دیدن هیجان گل‌ها باید تا نیمه دوم صبر می‌شد.

سانتوس تیمی با مشکلات متعدد در خط دفاع و حمله است اما قدرت تمام‌کنندگی بالایی دارد. همین مسئله در ورزشگاه سائو ژانواریو کلیدی شد. در فاصله ۱۳ دقیقه هر سه گل به ثمر رسیدند. ابتدا گابی‌گل و سپس آرائو و پرز گلزنی کردند تا پیروزی قطعی شود.

گل سوم روی یک ضربه آزاد از سوی نیمار به دست آمد که دروازه‌بان پس از مهار ناقص توپ را رها کرد. در آن لحظه ستاره سابق بارسلونا به شدت خوشحالی کرد. این سه امتیاز به منزله یک رهایی برای تیمی است که به نظر می‌رسد در مسیر صعودی گام برمی‌دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار