کد: 242239827 مرداد 1405 ساعت 11:521.2K بازدید

پس از دعوای دو همسرش

حسام حسن بیهوش و به بیمارستان منتقل شد!

سرمربی مصر پس از جنجال‌آفرینی دو همسر سابق و فعلی‌اش در کافه یک هتل معروف، بیهوش و به بیمارستان منتقل شد.
حسام حسن بیهوش و به بیمارستان منتقل شد!

به گزارش "ورزش سه"، فوتبال آفریقا تحت تاثیر اتفاقی قرار گرفت که کاملاً فراتر از مسائل ورزشی بود: حسام حسن پس از اینکه دو همسرش درگیری شدیدی در یک کافه داشتند، هوشیاری خود را از دست داد و به مرکز درمانی منتقل شد.

این حادثه در یک اقامتگاه مجلل رخ داد؛ جایی که سرمربی 60 ساله مصر همراه با هر دو زن حضور داشت. هنگام نشستن سر میز، داد و فریادها آغاز شد و شدت درگیری بالا گرفت. به گفته شاهدان، پرتاب اشیا و درگیری فیزیکی نیز رخ داده است.

با افزایش شدت خشونت، کارکنان مجموعه برای جدا کردن آنها مداخله کردند. در میان این تنش‌ها، مهاجم سابق ظاهراً تحت تاثیر فشار عصبی بیهوش شد و به سرعت به کلینیکی در همان منطقه منتقل گردید.

2491466

تاکنون علت آغاز این نزاع مشخص نشده است. با وجود وخامت اوضاع و حضور پلیس، هیچ‌یک از افراد درگیر شکایت رسمی به مراجع قضایی ارائه نکرده‌اند.

چگونه این اتفاق رخ داد؟

طبق گزارش رسانه‌های مصری، در حالی که حسام حسن و همسر فعلی‌اش، دان آدم، در هتلی در سواحل شمالی مصر در حال استراحت بودند، با همسر سابق او، هویدا، و فرزندانش مواجه و درگیر شدند.

در پی این اتفاق، نزاع فیزیکی شدیدی میان طرفین رخ داد و اوضاع در یک لحظه کاملاً از کنترل خارج شد. در این میان، سرمربی تیم ملی مصر که در مرکز این جنجال قرار گرفته بود، به دلیل فشار بالای اوضاع دچار بیهوشی شد و روی زمین افتاد. پس از آن نیروهای پلیس برای کنترل اوضاع در محل حاضر شدند.

این حادثه در کافه هتلی در منطقه گردشگری مارینا در سواحل شمالی مصر رخ داد. حسام حسن به همراه همسرش پس از تماشای اجرای محمد رمضان، هنرمند سرشناس مصری، به هتل بازگشته بودند و قصد استراحت داشتند که با ورود فرزندان همسر سابقش، آرامش آنها برهم خورد. فرزندان هویدا به سمت او رفتند و با کشیدن از روی صندلی، از او خواستند همراهشان برود که این اقدام به درگیری لفظی و سپس فیزیکی انجامید.

2525537

به گفته شاهدان عینی، درگیری لفظی دان آدم با هویدا و دخترش به سرعت به کتک‌کاری شدیدی تبدیل شد که افراد متعددی در آن دخیل بودند. همسر فعلی حسام حسن مدعی شد که فردی قهوه داغ به سمت صورت او پاشیده و سپس مورد ضرب و شتم، سیلی، مشت و کشیده شدن مو قرار گرفته است؛ حتی فرزندان او نیز در این آشفتگی هل داده شده‌اند.

حسام حسن که میان همسر فعلی و فرزندان همسر سابقش گیر افتاده بود، توانایی مدیریت اوضاع را نداشت و با تصاعدی شدن تنش‌ها، در نهایت بیهوش شد. این اتفاق باعث رعب و وحشت مسافران هتل شد و حاضران بلافاصله با پلیس و اورژانس تماس گرفتند.

پس از این حادثه، هویدا، همسر سابق حسام حسن، برای ثبت شکایت به مرکز پلیس رفت اما در نهایت تمام شکایات خود را پس گرفت. در مقابل، دان آدم در گفتگو با رسانه‌ها با ابراز احساسات شدید، جزئیات این اتفاق را تشریح کرد و خواستار رسیدگی عادلانه پلیس به این پرونده شد.

2525536

این درگیری اما در همان جا پایان نیافت. اعضای خانواده و نزدیکان طرفین در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های محلی به تبادل اتهامات پرداخته و طرف مقابل را مسئول این اتفاق دانستند.

بازتاب گسترده این حادثه به دلیل سرشناس بودن فرد درگیر است. این سرمربی یکی از اسطوره‌های بزرگ فوتبال مصر به شمار می‌رود که پیش از ورود به دنیای مربیگری، کارنامه‌ای طولانی به عنوان مهاجم تیم ملی و چندین رکورد به نام خود داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار