کد: 242249427 مرداد 1405 ساعت 18:333.3K بازدید

برای جذب مهاجم یووه: بشیکتاش رقیب میلان شد

بشیکتاش به صورت جدی به فکر ارائه پیشنهاد برای جذب نیکو گونزالس از یوونتوس است.
برای جذب مهاجم یووه: بشیکتاش رقیب میلان شد

به گزارش "ورزش سه"، توتو اسپورت مدعی شده که نیکو گونزالس یکی از چند بازیکنی است که یوونتوس آماده فروش آنهاست تا پیش از بسته شدن پنجره نقل‌ و انتقالات، برای جذب بازیکنان جدید منابع مالی فراهم کند. این بازیکن آرژانتینی پس از این که اتلتیکومادرید تصمیم گرفت انتقال قرضی او را دائمی نکند، به تورین بازگشت. هرچند این باشگاه اسپانیایی همچنان در تلاش است تا او را بار دیگر به تیم تحت هدایت دیه‌گو سیمئونه بازگرداند.

گونزالس پس از حضور در جام جهانی، از روز ۱۳ اوت تمرینات انفرادی خود را در مجموعه تمرینی کونتیناسا یوونتوس از سر گرفت. او همچنین به شکل قابل‌ توجهی در مراسم معرفی بازیکنان مازاد یوونتوس، از جمله آرتور و میلیک، به هواداران در ورزشگاه آلیانز در آخر هفته گذشته حضور نداشت که نشانه‌ای از این است که او جایی در برنامه‌های لوچانو اسپالتی ندارد.

2221802

به گفته اسکای اسپورت، بشیکتاش تحت هدایت وینچنزو ایتالیانو آماده است پیشنهادی برای انتقال قرضی گونزالس همراه با بند خرید ارائه کند، هرچند یوونتوس ترجیح می‌دهد این بازیکن را به صورت قطعی بفروشد و با توجه به این که او در برنامه‌های فصل آینده این باشگاه جایی ندارد، آماده بررسی پیشنهادهاست.

این انتقال می‌تواند گونزالس را بار دیگر در کنار دو چهره آشنا قرار دهد: ولاهوویچ که او در مجموع در فیورنتینا و یوونتوس در ۴۲ بازی با این بازیکن هم‌تیمی بوده و ایتالیانو که گونزالس زیر نظر او یکی از بهترین دوره‌های دوران حرفه‌ای خود را تجربه کرد و در ۸۶ بازی برای فیورنتینا، ۲۵ گل زد و ۱۴ پاس گل داد. ناپولی و میلان نیز در تابستان امسال به عنوان دو باشگاه علاقه‌مند به جذب این بازیکن ۲۸ ساله مطرح شده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار