کد: 242295129 مرداد 1405 ساعت 12:384.1K بازدید

قطعا سال آینده در ایتالیا بازی می‌کنم، نه ایران!

ستاره والیبال ایران قطعا فصل آینده در لیگ برتر والیبال ایتالیا بازی خواهد کرد.
قطعا سال آینده در ایتالیا بازی می‌کنم، نه ایران!

به گزارش "ورزش سه"، سید متین حسینی دریافت کننده قدرتی والیبال ایران که موفق نشد در لیست تیم ملی والیبال ایران برای قهرمانی آسیا قرار بگیرد به زودی راهی ایتالیا خواهد شد. 

سید متین حسینی ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان ۲۰۲۵ که در این فصل از تیم والیبال پیکان تهران به پروجا ایتالیا پیوسته به زودی به تمرینات باشگاه جدیدش اضافه خواهد شد. 

باشگاه سابق متین حسینی یعنی پیکان تهران اما این انتقال را هنوز قبول نکرده است و حتی در اقدامی عجیب نام او را در لیست فصل بعدی خود گذاشته است. سید متین حسینی اما در گفتگویی کوتاه با ورزش سه از حضور قطعی خود در تیم پروجا ایتالیا خبر می‌دهد. حسینی گفت: «من با باشگاه پروجا قرارداد رسمی بستم و قطعا فصل آینده در این تیم بازی خواهم کرد و قرار است طی چند روز آینده هم به ایتالیا بروم؛ حتی بلیت پرواز من هم تهیه شده است. در مورد باشگاه پیکان نیز من تحت قرارداد این باشگاه نیستم و فقط مسئله مالی مطرح است که فعلا توافق حاصل نشده اما انشالله در چند روز آینده این موضوع نیز حل خواهد شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار