کد: 242314530 مرداد 1405 ساعت 12:304K بازدید

اعتراف ونسان کمپانی:

خیلی وقت بود می‌دانستیم موسیالا مریض است

ونسان کمپانی درباره شرایط جمال موسیالا و بازی حساس برابر دورتموند صحبت کرد.
خیلی وقت بود می‌دانستیم موسیالا مریض است

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ شنبه شب در تک دیدار رقابت‌های سوپر جام فوتبال آلمان روبروی بروسیا دورتموند به میدان خواهد رفت و شاگردان ونسان کمپانی مصمم هستند که اولین جام فصل جدید را با کسب پیروزی برابر این رقیب قدیمی به دست آورند و با انگیزه و قدرت بیشتری به پیشواز بوندسلیگا بروند. 

کمپانی دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و با خبرنگاران گفتگو کرد. 

وضعیت موسیالا: «این اولین بار است که این موضوع به صورت عمومی مطرح می‌شود، بنابراین درک می‌کنم که سؤالات زیادی وجود دارد. اما شوک اولیه برای ما مدت‌ها قبل اتفاق افتاد. به همین دلیل، در حال حاضر دیگر چندان درباره آن صحبت نمی‌کنیم. ما مدتی است که خودمان را برای این شرایط آماده کرده‌ایم. از آن زمان اطلاعات بسیار بیشتری به دست آورده‌ایم و با کمک متخصصان برجسته تصمیم‌گیری کرده‌ایم. جمال از حمایت همه برخوردار است. در داخل این باشگاه به مرحله‌ای رسیده‌ایم که دیگر چندان درباره این موضوع صحبت نمی‌شود. روال‌های لازم را در اختیار داریم و بسیار خوش‌بین هستیم.»

غیبت موسیالا در بازی فردا: «تمام تصمیمات بر اساس بهترین اطلاعات ممکن گرفته شده‌اند. می‌دانیم چگونه با این شرایط برخورد کنیم. او این هفته به صورت انفرادی تمرین خواهد کرد. با جمال صحبت کردم و او گفت که می‌توانم درباره این موضوع صحبت کنم. او تغییر جزئی‌ای در روند درمانش ایجاد کرد که باعث بروز برخی عوارض جانبی شد. ایجاد تغییرات در برنامه درمانی کاملاً طبیعی است.

2526796

حالا می‌خواهیم شرایط را به همان وضعیتی که قبل از آن بود، برگردانیم. او در فوتبالش پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته است. خودتان دیدید که در همان پنج تا ۱۰ دقیقه چه کارهایی انجام داد. او همین موضوع را در تمرینات هم نشان می‌دهد. بی‌صبرانه منتظریم دوباره این توانایی‌ها را در مسابقات به نمایش بگذارد.»

بازیکنان غایب در بازی برابر دورتموند: «جمال، لنی و سرژ در دسترس نیستند.»

اسماعیل صایباری: «صایباری قدرت و سرعت بسیار زیادی دارد و تمام‌کننده خوبی است. مهم است که او ارتباط خوبی با هم‌تیمی‌هایش ایجاد کند. او فردا بازی خواهد کرد. به‌ تازگی از مصدومیت برگشته است، بنابراین باید ببینیم چطور دقایق بازی‌اش را مدیریت می‌کنیم. نقش مهمی برای ما خواهد داشت.»

برگزاری بازی در زمین حریف: «این موضوع من را اذیت نمی‌کند. اگر بتوانیم در دورتموند قهرمان شویم، فوق‌العاده خواهد بود. شاید اگر هواداران دو تیم به صورت ۵۰-۵۰ در ورزشگاه حضور داشتند، فضای فینال کمی بیشتر احساس می‌شد. اما قهرمانی در زمین دورتموند هم بسیار لذت‌بخش خواهد بود. کیفیت و قدرت تیم دورتموند بالاست. در بوندس‌لیگا چالش سخت‌تری از این وجود ندارد.»

صحبت با یورگن کلوپ: «نمی‌خواهم این موضوع را فاش کنم. من یورگن کلوپ را از دوران حضورم در انگلیس مدت‌هاست می‌شناسم و مشتاق همکاری با او هستم. ما سال‌ها در رقابت‌های سخت و فشرده مقابل یکدیگر کار کرده‌ایم. در مقطعی گفتگوی صمیمانه‌ای با یکدیگر خواهیم داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار