کد: 242349631 مرداد 1405 ساعت 22:531.4K بازدید

اولین گل مانی با پیراهن نارنجی؛

خرید تبریزی‌ها شماره ده را گرفت و گل زد

مانی قانع، سالنی‌باز آینده دار مشهدی که پس از سه فصل دوری به تیم دوران شکوفایی‌اش بازگشته، در اولین مسابقه فصل با پیراهن سابق سرمربی، موفق به گلزنی شد.
خرید تبریزی‌ها شماره ده را گرفت و گل زد

به گزارش ورزش سه، تبریزی‌ها در شرایطی نخستین دیدار فصل را مقابل پردیس شهید شیری قزوین با پیروزی پر گل چهار بر صفر پشت سر گذاشتند که خریدهای جدیدشان عملکرد مطلوبی در این مسابقه به نمایش گذاشتند. مانی قانع، بازیکن با استعداد فوتسال ایران که در نقل و انتقالات تابستانی از گهر زمین سیرجان به جمع لاله‌های نارنجی اضافه شد، در اولین تجربه حضورش در ترکیب مسی‌ها گلزنی کرد تا بازگشت فراموش شدنی ای را برای خود رقم بزند.

سالنی‌باز جوان، همچنین پیش از مسابقه با یک سورپرایز بزرگ رو به رو شد. فرهاد فخیم، بازیکن - مربی مس سونگون و اسطوره این باشگاه، شماره ده خاطره‌ انگیز خود را به مانی قانع واگذار کرد و در جریان بازی نیز با یک پاس تک ضرب، قانع را در موقعیت گلزنی قرار داد تا او تنها به یک ضربه برای نخستین گلش نیاز داشته باشد.

2527361

قانع که پیش‌تر در مس سونگون پرورش یافته و با تیم امید این باشگاه قهرمانی لیگ زیر ۲۱ سال را تجربه کرده بود، پس از یک فصل کم‌فرصت در تیم کهکشانیِ ۱۴۰۰، مسیرش را به سمت گهر زمین تغییر داد و سه فصل در سیرجان توپ زد. با این حال، یک پیشنهاد وسوسه‌برانگیز از تیم سابق کافی بود تا مسیر دوران حرفه‌ای این بازیکن به نقطه آغاز بازگردد. قانع در کوتاه‌ترین زمان پای میز مذاکره با تبریزی‌ها نشست و خیلی زود برای بازگشت به مس سونگون به توافق رسید.

لازم به ذکر است، قانع با ثبت یک آمار جالب سیرجان را ترک کرده است. او در سه فصل حضور خود در سیرجان، در تمامی بازی‌ها به میدان رفت و همچنین ۲۷ گل به ثمر رساند. حالا او در مس سونگون، زمین بازی بزرگ‌تری در اختیار دارد و زیر نظر فخیم و در کنار ستاره‌هایی چون مهدی جاوید و سنگ سفیدی می‌تواند روند پیشرفت خود را تسریع کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار