کد: 242370201 شهریور 1405 ساعت 20:268.5K بازدید

رخصت سیدحسین از سهراب و استقلالی‌ها (عکس)

سیدحسین حسینی پیش از نخستین رویارویی خود با استقلال در تهران، به سمت نیمکت آبی‌ها رفت و برخورد گرمی با اعضای تیم سابقش داشت.
رخصت سیدحسین از سهراب و استقلالی‌ها (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، یکی از صحنه‌های قابل توجه پیش از آغاز سوپرکلاسیکو به حضور سیدحسین حسینی مقابل نیمکت استقلال اختصاص داشت. دروازه‌بان سپاهان پیش از رفتن به زمین، مسیرش را تغییر داد و برای رخصت گرفتن نزد اعضای تیم سابق خود رفت.
 
حسینی ابتدا سهراب بختیاری‌زاده را در آغوش گرفت و لحظاتی با سرمربی استقلال خوش‌وبش کرد. او سپس با بیژن طاهری، سرپرست آبی‌ها، گفت‌وگوی کوتاهی داشت و با تمام بازیکنان نیمکت‌نشین استقلال دست داد. رضاوند و سهرابیان نیز با نیمکت تیم سابقشان خوش‌و‌بش کردند.
 
این رفتار با توجه به سابقه طولانی حسینی در استقلال قابل انتظار بود. او سال‌های زیادی از دروازه آبی‌ها حفاظت کرد، بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست و در مقاطع مختلف به یکی از چهره‌های اصلی رختکن تبدیل شد. به همین دلیل هنوز تعداد زیادی از بازیکنان و اعضای کادر استقلال از هم‌تیمی‌ها و همکاران قدیمی او هستند.

2527785
 
حسینی در آخرین تقابل دو تیم نیز با پیراهن سپاهان مقابل استقلال قرار گرفته بود، اما آن مسابقه در ورزشگاه نقش‌جهان برگزار شد. دیدار امروز نخستین حضور او در تهران به‌عنوان رقیب استقلال بود و به همین دلیل فضای متفاوتی برای کاپیتان سابق آبی‌ها داشت.
 
هواداران استقلال نیز پیش از شروع مسابقه نام حسینی را صدا زدند و دروازه‌بان سابق تیمشان را تشویق کردند. حسینی با واکنش به این تشویق‌ها، برای تماشاگرانی که سال‌ها حامی او بودند دست زد و سپس به گرم کردن خود ادامه داد.
 
جدایی حسینی از استقلال و انتقالش به سپاهان پایان سال‌های طولانی حضور او در جمع آبی‌ها بود، اما صحنه‌های پیش از مسابقه شهر قدس نشان داد رابطه میان دو طرف همچنان بر پایه احترام باقی مانده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار