کد: 242381902 شهریور 1405 ساعت 07:452.8K بازدید

واکنش امری به شایعه جنجالی در مورد واتکینز

اونای امری، سرمربی استون ویلا، به شایعاتی که می‌گفتند اولی واتکینز حاضر نشده در شکست ۴-۰ تیمش مقابل برایتون در لیگ برتر بازی کند، واکنش نشان داد.
واکنش امری به شایعه جنجالی در مورد واتکینز

به گزارش "ورزش سه"، استون ویلا فصل ۲۷-۲۰۲۶ لیگ برتر را به بدترین شکل ممکن آغاز کرد و برایتون در عرض تنها ۲۳ دقیقه چهار گل زد تا شاگردان امری را در هم بکوبد.

اوضاع برای ویلا زمانی بدتر شد که ژوائو گومز، خرید جدید تیم، به دلیل رفتار خشونت‌آمیز مستقیماً کارت قرمز گرفت و حالا سه بازی بعدی تیمش در لیگ برتر را از دست خواهد داد. یکی از غایبان مهم ترکیب امری، اولی واتکینز بود. گفته می‌شود این مهاجم تمایل دارد به الهلال عربستان منتقل شود. تیم عربستانی تاکنون دو پیشنهاد برای جذب او ارسال کرده اما هر دو پیشنهاد توسط استون ویلا رد شده‌اند.

2528043

امری با توجه به مصدومیت تامی آبراهام و برایان ماجو، نتوانست از یک مهاجم نوک تخصصی استفاده کند و امی بوئندیا را در پست شماره ۹ به میدان فرستاد. امری پس از بازی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در پاسخ به شایعات مربوط به اینکه واتکینز حاضر نشده در دیدار مقابل برایتون بازی کند، پاسخ تندی داد:«این سؤال را باید از خودش بپرسید، من نمی‌توانم جوابش را بدهم. تنها پاسخی که می‌توانم بدهم، سکوت است.»

او در ادامه گفت:«من نمی‌توانم توضیح بدهم؛ خودش می‌تواند توضیح بدهد.»

استون ویلا در تابستان امسال چند بازیکن مهم خود را از جمله مورگان راجرز، یوری تیلمانس و ازری کنسا هم از دست داده است و حالا واتکینز هم در آستانه جدایی قرار دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار