کد: 242383502 شهریور 1405 ساعت 09:5018.7K بازدید

با موافقت سهراب؛

سه بازیکن استقلال راهی ژاپن می‌شوند

باشگاه استقلال سه بازیکن خود را به تیم امید خواهد داد.
سه بازیکن استقلال راهی ژاپن می‌شوند

به گزارش ورزش سه، در حالی که این روزها موضوع تخصیص بازیکن از تیم باشگاهی به تیم امید برای بازیهای خارج از فیفادی داغ شده، به نظر باشگاه استقلال برخلاف پرسپولیس تصمیم دارد به تیم المپیک بازیکن بدهد. 

سعید سحرخیزان، امیرمحمد رزاقی‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده سه بازیکن استقلال هستند که در فهرست تیم امید ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا قرار دارند. 

طبق برنامه، استقلال روز ۲۳ شهریور در قطر به مصاف السد می‌رود و پس از پایان این مسابقه، این سه بازیکن راهی ژاپن خواهند شد تا به اردوی تیم امید ملحق شوند.

البته تصمیم استقلال برای استفاده از هر سه بازیکن مقابل السد با نارضایتی حسین عبدی همراه شده است. سرمربی تیم امید خواستار در اختیار داشتن تمامی بازیکنان دعوت‌شده در زمان مقرر است و تأکید دارد که سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده باید برای همراهی تیم امید راهی ناگویا شوند.

این تصمیم در حالی گرفته شده که زمان‌بندی مسابقات تیم امید با برنامه استقلال تداخل دارد. تیم ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ابتدا روز ۲۵ شهریور مقابل امارات قرار می‌گیرد و سپس ۲۹ شهریور به مصاف چین می‌رود و اول مهر نیز برابر کره شمالی بازی خواهد کرد.

با این تصمیم، سه بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از دیدار با السد، راهی ناگویا خواهند شد تا خود را به اردوی تیم امید برسانند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار