کد: 242459005 شهریور 1405 ساعت 12:03612 بازدید

حمایت باشگاه خیبر از کمالوند در آستانه بازی آلومینیوم

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم در آستانه دیدار با آلومینیوم از فراز کمالوند حمایت کرد.
حمایت باشگاه خیبر از کمالوند در آستانه بازی آلومینیوم

به گزارش ورزش سه، خیبر خرم‌آباد در سه هفته ابتدایی لیگ برتر موفق به کسب پیروزی نشده است. این تیم پس از تساوی مقابل فجرسپاسی و مس شهربابک، هفته گذشته در خانه با نتیجه سه بر دو برابر پیکان شکست خورد تا فشارها روی فراز کمالوند و کادر فنی این تیم افزایش پیدا کند. 

با این حال محمد جماعت، مدیرعامل باشگاه خیبر، در آستانه دیدار این هفته خیبر مقابل آلومینیوم اراک، در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ما درباره نتایج اخیر تیم صحبت کرد و تاکید داشت که این باشگاه همچنان از سرمربی خود حمایت می‌کند.

جماعت در خصوص نتایج خیبر در هفته‌های ابتدایی لیگ گفت: ما در دو هفته اخیر بدشانسی آوردیم. در بازی با مس شهربابک ۹ نفره شدیم و بازی با دو بازیکن کمتر در آن شرایط و آن ارتفاع اصلا ساده نیست و همین موضوع هم فشار زیادی به تیم وارد کرد. در بازی هفته گذشته برابر پیکان هم تیم ما بد بازی نکرد و به خصوص نیمه اول، عملکرد خوبی داشتیم، اما فوتبال همین است و حوادث و اتفاقات زیادی در آن رخ می‌دهد و ما هم در آخرین دقیقه بازی غافلگیر شدیم.

او در ادامه حمایت خود از فراز کمالوند را اعلام کرد و گفت: هنوز هفته سوم است و باشگاه هم از آقای فراز کمالوند حمایت می‌کند. ما قطعا به موفقیت خیبر خوش‌بین هستیم. ما یک تیم هستیم و از همان ابتدا با اعتقاد و اعتماد به کادرفنی دور هم جمع شدیم و الان هم همچنان همین اعتقاد را داریم.

مدیرعامل خیبر در پایان گفت: از هواداران عزیز خیبر به خاطر حمایت‌هایی که از مجموعه تیم انجام می‌دهند، تشکر می‌کنیم و از آنها می‌خواهیم با تمام وجودشان پشت کادرفنی و بازیکنان باشند. انشالله که موفقیت‌های خیبر از همین هفته آغاز خواهد شد و تیم به روند خوب خود بازمی‌گردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار