کد: 242469505 شهریور 1405 ساعت 20:022.8K بازدید

مگر جز حمله چیزی از تیم من دیده‌اید

مطهری: رامین در فولاد حل شده

سرمربی فولاد پیش از دیدار حساس با استقلال از آمادگی تیمش برای این مسابقه گفت و تأکید کرد شاگردانش به ارائه فوتبال شناور و رو به جلو ادامه خواهند داد.
مطهری: رامین در فولاد حل شده

به گزارش "ورزش سه"، فولاد پس از پیروزی سه بر صفر برابر صنعت نفت آبادان، در هفته چهارم لیگ برتر میزبان استقلال است. حمید مطهری در نشست خبری پیش از این مسابقه درباره شرایط تیمش، سبک بازی فولاد، احتمال بازگشت محمدرضا سلیمانی، عملکرد رامین رضاییان و نقش هواداران صحبت کرد.

مطهری در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «فردا بازی بزرگی داریم و بازیکنان من، مرد بازی‌های بزرگ و روزهای سخت هستند. همیشه با آنها صحبت کرده‌ام و در جلسه‌ای که بعد از این نشست خواهیم داشت نیز تأکید می‌کنم باید طوری بازی کنند که از فوتبال لذت ببرند و بتوانیم ایده‌ها و برنامه‌های تاکتیکی خود را در زمین پیاده کنیم.»

او ادامه داد: «امیدوارم همان‌طور که بازیکنان از بازی لذت می‌برند، هواداران ما نیز در طول این ۹۰ دقیقه و وقت‌های اضافه از مسابقه لذت ببرند و در پایان شاد از ورزشگاه خارج شوند. برای دیدار با استقلال تمهیدات خوبی داشته‌ایم و از هر نظر آماده مسابقه هستیم.»

سرمربی فولاد با اشاره به فاصله کم دو مسابقه تیمش توضیح داد: «استقلال یکشنبه در خانه بازی کرد و ما دوشنبه خارج از خانه به میدان رفتیم، بنابراین فرصت کمتری برای آماده‌سازی داشتیم. با این حال در دو روز گذشته تلاش کردیم ریکاوری و بازسازی خوبی انجام دهیم. امروز تنها یک جلسه تمرینی داریم که در آن بخشی از برنامه‌های تاکتیکی را مرور می‌کنیم.»

مطهری بار دیگر از هواداران فولاد دعوت کرد به ورزشگاه بیایند و گفت: «از هواداران می‌خواهم مثل همیشه حضور پرشوری داشته باشند و تیم فولاد را حمایت کنند. حضور و انرژی آنها در چنین مسابقه‌ای می‌تواند کمک بزرگی برای بازیکنان ما باشد.»

به فوتبال رو به جلو ادامه می‌دهیم
مطهری در پاسخ به این سؤال که آیا فولاد مقابل استقلال نیز با تفکری هجومی بازی خواهد کرد، گفت: «مگر از تیم‌های من چیزی غیر از این دیده‌اید؟ بعد از بازی ذوب‌آهن و پیش از مسابقه با شمس‌آذر، یکی از خبرنگاران درباره گل نزدن تیم و نیاز به مهاجم سؤال کرد. همان زمان گفتم ایده‌های جدید و بهتری از تیم خواهید دید و فکر می‌کنم در دو مسابقه اخیر به قولم عمل کردم.»

او افزود: «من همیشه فوتبال شناور و رو به جلو را دوست دارم، حتی اگر در بعضی مسابقات تاوانش را بدهم. با این حال در جریان یک بازی ممکن است تیم بنا به دلایل مختلف عقب بنشیند. این عقب‌نشینی گاهی خواسته کادر فنی است و گاهی نیز شرایط مسابقه آن را به تیم تحمیل می‌کند.»

سرمربی فولاد درباره تغییر شیوه بازی تیمش در نیمه دوم دیدار با صنعت نفت گفت: «وقتی در نیمه اول سه گل زدیم، در نیمه دوم وارد میدبلاک شدیم تا مقداری انرژی ذخیره کنیم. این هم بخشی از تفکرات تاکتیکی است. قرار نیست یک تیم در تمام دقایق حمله کند و همه چیز به استراتژی هر مسابقه بستگی دارد.»

2529505

محمدرضا سلیمانی بازیکن مورد علاقه من است
مطهری در واکنش به اخبار مربوط به احتمال بازگشت محمدرضا سلیمانی به فولاد گفت: «از ابتدای فصل به دنبال جذب مهاجم بودیم. یک مهاجم خارجی را هم زیر نظر داشتیم که قبلاً توضیح دادم چرا انتقالش انجام نشد. وقتی یک هوادار معمولی متوجه نیاز تیم می‌شود، طبیعی است که کادر فنی با نگاه تخصصی‌تر از این موضوع آگاه باشد.»

او ادامه داد: «خط حمله خوبی داریم، اما دوست داریم تیم را تقویت کنیم. محمدرضا سلیمانی بازیکن مورد علاقه من است و همه این موضوع را می‌دانند. باید منتظر بمانیم و ببینیم شرایط چگونه پیش خواهد رفت.»

فولاد می‌تواند خیلی بهتر از این باشد
سرمربی فولاد درباره اینکه نمایش برابر صنعت نفت چهره واقعی تیمش بوده یا باید منتظر تیم بهتری بود، گفت: «من بارها گفته‌ام آدم ایده‌آل‌گرایی هستم و به این میزان راضی نیستم. باید خیلی بهتر شویم. هنوز نقاط ضعفی داریم که لازم است آنها را برطرف کنیم و در کنار آن باید نقاط قوت خود را نیز تقویت کنیم.»

مطهری اضافه کرد: «با تلاشی که بازیکنان انجام می‌دهند و آرامش و انگیزه‌ای که در تمرینات دارند، احساس می‌کنم فولاد می‌تواند خیلی بهتر و قوی‌تر از این بازی کند. این اتفاق رخ خواهد داد. ناخواسته تغییراتی در تیم داشتیم و رسیدن به هارمونی و هماهنگی ایده‌آل کمی زمان می‌برد، اما تلاش می‌کنیم این زمان را کوتاه کنیم.»

پاسخ به صحبت‌های محمد نوری
مطهری درباره ارزیابی محمد نوری از مسابقه فولاد و صنعت نفت گفت: «می‌توانید نشست خبری من بعد از بازی را ببینید. درباره ایشان و تمام همکارانم با نهایت احترام صحبت کردم. آن صحبت‌ها نظر ایشان بوده و شاید به دلیل فشاری که وجود داشته آن مطالب را مطرح کرده است. همچنان برای او احترام قائلم و مشکلی در این زمینه ندارم.»

او ادامه داد: «ما در همان نیمه اول می‌توانستیم تعداد گل‌هایمان را افزایش دهیم. در نیمه دوم با برنامه‌ریزی و استراتژی مشخص، توپ را بیشتر در اختیار حریف قرار دادیم و می‌خواستیم از طریق انتقال‌ها به صنعت نفت ضربه بزنیم. مراقب فضاهای خود بودیم، اما همه می‌دانند تیم من به مالکیت توپ علاقه دارد. با این حال استراتژی هر مسابقه بسیار مهم است.»

سرمربی فولاد افزود: «در آن مسابقه فرصت داشتیم در نیمه اول گل‌های بیشتری بزنیم. موقعیت‌های ما نیز تنها از روی ضربات ایستگاهی ایجاد نشد و با استفاده از آیتم‌های دیگر هم می‌توانستیم به گل برسیم.»

با وجود VAR، بعضی تصمیم‌ها تعجب‌آور بود
مطهری درباره فرصت‌هایی که فولاد در دیدار با شمس‌آذر در اختیار حریف قرار داد، گفت: «قبول دارم تیم ما موقعیت‌های زیادی ایجاد کرد، اما غیر از دقایق دوم و سوم و صحنه‌ای که پنالتی اعلام شد، موقعیت خاص دیگری به شمس‌آذر ندادیم. خیلی از کارشناسان نیز معتقد بودند آن صحنه پنالتی نبود.»

او اضافه کرد: «تیمی که می‌خواهد از جلو بازی کند، مالکانه باشد و فوتبال رو به جلو ارائه دهد، طبیعی است در بعضی دقایق موقعیت هم به حریف بدهد. نمی‌توان انتظار داشت هیچ فرصتی در اختیار حریف قرار نگیرد، چون این اتفاق بخشی از فوتبال است.»

مطهری سپس به یکی از صحنه‌های داوری آن مسابقه اشاره کرد و گفت: «در دقیقه ۴۸ خطای شدیدی روی قاسم لطیفی رخ داد که کسی به آن نپرداخت. در آن لحظه یک بر صفر پیش بودیم و اگر بازیکن حریف اخراج می‌شد، شمس‌آذر باید تقریباً یک نیمه را ۱۰ نفره بازی می‌کرد. باید دید در آن صورت چه اتفاقی می‌افتاد.»

او ادامه داد: «بعد از آن مسابقه که با تساوی تمام شد، درباره داوری صحبت نکردم چون ممکن بود حرف‌هایم بهانه تلقی شود. حالا که آن بازی تمام شده، می‌گویم ما می‌توانستیم برنده شویم. اشتباهات داوری اجتناب‌ناپذیر است، اما وقوع چنین اتفاقاتی با وجود VAR تعجب‌آور است.»

هواداران فولاد یار اصلی تیم هستند
سرمربی فولاد درباره حضور هواداران در دیدار با استقلال گفت: «همیشه نسبت به هواداران فولاد حس خوب و مثبتی داشته‌ام. آنها صادقانه تیمشان را تشویق می‌کنند و با کمترین امکانات کنار ما هستند. همیشه از باشگاه خواسته‌ام وسایل نقلیه مناسب فراهم کند تا هواداران بتوانند راحت‌تر خودشان را به ورزشگاه برسانند. این کمترین کاری است که می‌توانیم برای آنها انجام دهیم.»

مطهری افزود: «دوست دارم هواداران یکدل و صادقانه تیم خودشان را تشویق کنند، به تیم حریف احترام بگذارند و تمام انرژی‌شان را به بازیکنان فولاد بدهند. من آنها را یار دوازدهم نمی‌دانم، هواداران یار اصلی ما هستند. آنها با تشویق‌هایشان می‌توانند به ما پاس گل بدهند تا گل‌هایمان را به این عزیزان تقدیم کنیم.»

رامین تمرکزش را از دست نمی‌دهد
مطهری در پاسخ به سؤالی درباره شرایط رامین رضاییان مقابل تیم سابقش گفت: «در هفته‌های اخیر به اندازه کافی درباره رامین صحبت کرده‌ام. او بازیکن بزرگی است و طبیعی است همه بخواهند درباره‌اش سؤال کنند، اما فولاد پیش از هر چیزی یک تیم بزرگ و واقعی است. رامین هم وارد این مجموعه شده و در تیم حل می‌شود.»

او ادامه داد: «رامین آن‌قدر حرفه‌ای است که مقابل تیم سابقش تمرکز بالایی داشته باشد و با آرامش بازی خودش را انجام دهد. انگیزه زیاد باعث نمی‌شود تمرکزش را از دست بدهد. رامین همیشه انگیزه‌های خاص خودش را دارد و یک بار دیگر این موضوع را ثابت خواهد کرد.»
سرمربی فولاد در پایان گفت: «همه بازیکنان ما در اختیار تیم هستند. وقتی در آبادان گل زدیم، تمام نیمکت به وسط زمین آمد. این صحنه‌ها نشانه‌های خوب یک تیم متحد است. برای یک مربی افتخار بزرگی است که چنین گروهی را کنار هم داشته باشد. بازیکنانم صادقانه کار می‌کنند و من از حضور در این تیم یکدل لذت می‌برم. فوتبال فراز و نشیب دارد، اما تلاش می‌کنیم اتحادمان را حفظ کنیم و تیم قابل احترامی باشیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار