کد: 242478206 شهریور 1405 ساعت 11:566.2K بازدید

غیبت دوباره در تمرین: خولین کوتاه نمی‌آید!

خولین آلوارز روز جمعه هم در تمرینات اتلتیکو مادرید حاضر نشد.
غیبت دوباره در تمرین: خولین کوتاه نمی‌آید!

به گزارش "ورزش سه"، خولیان آلوارز، مانند روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، در تمرین روز جمعه اتلتیکو مادرید در مجموعه سررو دل اسپینو حضور نداشت. با این حال، انتظار می‌رود او امروز به‌ صورت انفرادی تمرین کند و به این ترتیب فصل جدیدی از ماجرای مربوط به آینده‌اش رقم بخورد.

باید یادآوری کرد که این ستاره آرژانتینی دلیل نخستین غیبتش را کسالت عنوان کرده بود و در عین حال، از شرایط دشواری که در این مدت پشت سر گذاشته نیز صحبت شده است. این وضعیت همچنان ادامه دارد و به غیبت دیگری در تمرینات منجر شده، هرچند امیدواری در بین مدیران این باشگاه این است که او امروز دوباره به فعالیت‌های ورزشی بازگردد.

2529121

این پرونده روز به‌ روز پیچیده‌تر می‌شود، در حالی که اتلتیکو هم به‌ صورت علنی و هم در محافل خصوصی موضع خود را روشن کرده و اعلام کرده است که آلوارز را به بارسلونا، جایی که «رویایش» بوده، منتقل نخواهد کرد. این مهاجم آرژانتینی روزهای بسیار دشواری را سپری می‌کند، موضوعی که میگل آنخل خیل مارین نیز پس از قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا آن را تأیید کرد.

مدیرعامل روخی‌ بلانکوها در پاسخ به سوالی درباره شرایط آلوارز گفت: «خولیان واقعاً ناراحت است. افرادی بوده‌اند که تلاش کرده‌اند او را فریب دهند و سردرگم کنند و من عمیقاً از این بابت متأسفم. من او را می‌شناسم و مدت زیادی است که با او کار می‌کنیم. او یک بازیکن حرفه‌ای و فوتبالیست فوق‌العاده است. او بسیار سردرگم شده و چه از نظر شخصی و چه حرفه‌ای، دوران بسیار دشواری را سپری می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
36اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار