کد: 242495906 شهریور 1405 ساعت 22:5913.8K بازدید

بازگشت ارلینگی که می‌شناختیم

اولین گل هالند با موی کوتاه!

ارلینگ هالند سرانجام در فصل جدید لیگ برتر پایش به گل باز شد؛ اولین گلی که او با موهای کوتاه جدیدش به ثمر رساند.
اولین گل هالند با موی کوتاه!

به گزارش ورزش سه، منچسترسیتی در دیدار مقابل کریستال پالاس خیلی زود به گل رسید و این بار نوبت ارلینگ هالند بود که نامش را در فهرست گلزنان فصل جدید ثبت کند. مهاجم نروژی در دقیقه 17 با یک ضربه سر تماشایی دروازه دین هندرسون را باز کرد و سیتی را پیش انداخت.

حرکت از سمت راست شکل گرفت؛ آنتوان سمنیو فضای زیادی در اختیار داشت و با ارسال دقیق پای راست توپ را به سمت تیر دوم فرستاد. هالند که در محوطه جریمه جای‌گیری کرده بود، بالاتر از مدافعان پالاس به هوا بلند شد و با ضربه سری دقیق، توپ را از بالای سر هندرسون عبور داد تا نتیجه 1-0 شود.

2529967

این گل برای هالند یک ویژگی جالب داشت. او از زمان تغییر چهره‌اش برای نخستین بار در یک بازی رسمی ، با موهای کوتاه موفق به گلزنی شد.

هالند چند روز پیش و در آستانه آغاز فصل جدید، موهای بلند و وایکینگی معروفش را کوتاه کرد و با چهره‌ای متفاوت وارد فصل 27-2026 شد. او در اولین بازی فصل لیگ برتر مقابل بورنموث نتوانست گلزنی کند و سیتی آن مسابقه را با نتیجه 2-1 به سود خود به پایان رساند. همچنین در شکست 3-0 مقابل آرسنال در سوپرجام انگلیس هالند در گلزنی ناکام مانده بود.

2529968

گل دقیقه 17 مقابل کریستال پالاس، اولین گل هالند در فصل جدید برای منچسترسیتی است؛ گلی که طلسم او در فصل تازه را شکست و با توجه به اینکه او برای اولین بار با موهای کوتاه گل می‌زد مشخص بود که این گل به مراتب بیش از دیگر گلهای او مورد توجه قرار می‌گیرد. هالند در فصل‌های گذشته ، در چهار افتتاحیه قبلی سیتی در لیگ برتر هفت گل زده بود، اما در بازی اول این فصل مقابل بورنموث برای اولین بار در چنین دیداری موفق به گلزنی نشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
39اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اولین گل هالند با موی کوتاه! | ورزش سه