کد: 242496806 شهریور 1405 ساعت 23:1913.8K بازدید

یک میلیون دلار بدهی پرداخت کردم

ابوالقاسم‌پور: برای بیفوما با پرسپولیس جلسه گذاشتم

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان اعلام کرد برای حل مشکل بیفوما با پیمان حدادی جلسه‌ای برگزار کرده است.
ابوالقاسم‌پور: برای بیفوما با پرسپولیس جلسه گذاشتم

به گزارش ورزش سه بهنام ابوالقاسم‌پور، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در پایان بازی با پیکان درباره باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه، گفت: از آقای سیفی مدیرعامل بانک ملی تشکر می کنم و یک میلیون دلار پول خارجی ها و بخشی از پول داخلی ها را پرداخت کردیم و در عین حال وقت گرفتیم تا مابقی، پرداخت شود و مشکلی نداریم. خوشبختانه توانستیم مجوز حرفه ای و پروانه فعالیت را دریافت کنیم و بدهی‌ها را صفر کردیم که طی چند سال اخیر برای اولین بار رخ داد. از تمام همکارانم در باشگاه تشکر می‌کنم. 

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در خصوص بازیکنان جدید این تیم، گفت: امروز از بازیکنان جدید رونمایی شد و به صورت محرمانه زمانی که پنجره بسته بود با آن‌ ها قرار داد بستم. من باید یواش یواش مشکلات فنی را حل کنم. 

ابوالقاسم‌پور درباره میزبانی تیمش در ورزشگاه غدیر اهواز نیز، گفت: شرایطی به وجود آمد و با مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و پیمانکار صحبت کردیم. چمن سردسیر کاشته بودن که بر اثر گرما ریشه چمن را سوزانده بود و اگر اکنون بروید و چمن را ببینید و نور را ملاحظه کنید شرابط بهبود یافته و طی دو هفته آینده در خوزستان میزبانی خواهیم کرد و تلاش خواهیم کرد که اگر امکان داشته باشد ورزشگاه برای دیدار مقابل تراکتور آماده شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا به مدیرعامل پرسپولیس دسترسی پیدا کرد یا خیر، گفت: با اقای حدادی صحبت کردیم که با تیم حقوقی باشگاه جلسه‌ای داشته باشیم و مسئله بیفوما را نیز حل کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار