
فرانسه در اولین مسابقه روز شنبه در مسابقات یادبود هوبرت یرژی واگنر لهستان، اسلوونی را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست داد. پس از پیروزی اسلوونی در ست اول، تیم سهرنگ در سایر ستها بر اسلوونی مسلط شد.
هر دو تیم در مقایسه با مسابقات روز جمعه با ترکیبهای متفاوتی بازی را آغاز کردند. اسلوونیاییها در رالیهای ابتدایی (۳-۰، ۱۰-۴) برتری آشکاری به دست آوردند و در ادامه ست نیز اختلاف امتیاز را حفظ کردند (۱۴-۸، ۲۰-۱۲). اسلوونی با دریافت بسیار خوب، در حمله نسبت به حریف خود مؤثرتر بود و خطاهای کمتری مرتکب شد. یک سرویس از کلمن چن، امتیاز ست را قطعی کرد (۲۴-۱۴) و حریف در دو رالی دفاع کرد، اما آلن پاینک ست را با یک حمله موفق (۲۵-۱۶) به پایان رساند.
در ابتدای ست دوم، ورق برگشت؛ اسلوونیاییها اشتباه میکردند، در حالی که فرانسویها امتیاز میگرفتند و برتری امتیازی کسب میکردند (۶-۲، ۱۱-۶). بازیکنان اسلوونیایی به بازی برگشتند (۱۳-۱۳)، اما بازی آنها در این ست نامنظم بود و اثربخشی تهاجمی آنها بهطور قابل توجهی کاهش یافت. بازیکنان سهرنگ در چندین رالی پیروز شدند، برتری خود را بازیابی کردند (۱۹-۱۴) و ست را در کنترل خود گرفتند. موسه گویه یک امتیاز ست (۲۴-۲۰) را کسب کرد و یک سرویس از دسترفته توسط اسلوونیاییها، ست را (۲۵-۲۱) قطعی کرد.
فرانسویها آشکارا شروع به کار کردند و ست سوم را تحت سلطه خود درآوردند (۷-۳، ۱۳-۵). بازیکنان اسلوونیایی در حمله مشکل داشتند، اشتباهات زیادی مرتکب شدند و نتوانستند نبرد متعادلی با حریفان خود برقرار کنند. این ست فاقد پیشینه زیادی بود و بازی هر دو تیم با اشتباهات زیادی همراه بود. آنتوان پوترون تا امتیاز ست (۲۴-۱۴) به تیم فرانسه سرویس زد و استفن بویر با یک رالی طولانی ست را با نتیجه ۲۵-۱۵ به تساوی کشاند.
در ست بعدی، فرانسویها از همان لحظات اول به تلاش برای برتری ۶-۱ ادامه دادند. بازیکنان اسلوونیایی به مبارزه ادامه دادند و یک امتیاز از دفاع (۱۰-۹) به دست آوردند، اما تیم آندرهآ جیانی، سرمربی تیم، برتری خود را حفظ کرد (۱۴-۱۰، ۲۰-۱۵). اسلوونیاییها به مبارزه ادامه دادند، اما فرانسه امتیاز پیروزی را قطعی کرد. یک سرویس خراب از حریفانشان منجر به یک امتیاز مسابقه شد و استفن بویر پیروزی را قطعی کرد (۲۵-۲۱).
فرانسه با این برد حالا میتواند با برد در دیدار فردا به قهرمانی مسابقات برسد.