
به گزارش ورزش سه، ورزشگاه تاتنهام هاتسپر میزبان دیداری بود که در آن توپ و میدان را در اختیار داشت اما نیوکسل بود که با فرصتطلبی محض سه امتیاز شیرین را به حساب خود واریز کرد. شاگردان دیزربی که در بازی اول فصل هم شکست خورده بودند در نیمه نخست نمایشی هجومی ارائه دادند و بارها دروازه حریف را تهدید کردند. عمر مرموش خرید جدید اسپرز در کنار ماتیس تل و پدرو پورو موقعیتهای بسیار خوبی برای گلزنی داشتند اما واکنشهای تماشایی لوکاش هورنیچک سنگربان نیوکسل و البته بیدقتی مهاجمان میزبان مانع از باز شدن دروازه شد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

حضور ساندرو تونالی در ترکیب تاتنهام و تقابل او با تیم سابقش از نکات جالب نیمه اول بود. هر زمان که توپ زیر پای تونالی قرار میگرفت سوتهای اعتراضی هواداران میهمان در ورزشگاه نشان داد که تا اطلاع ثانوی هر بار این دو تیم بازی داشته باشند تونالی سوت خواهد شنید و هو خواهد شد.
در نیمه دوم جریان بازی به سود تیم ماتیاس یایسله تغییر کرد. نیوکسل که در ضدحملات بسیار زهردار نشان میداد در دقیقه ۶۲ به خواسته خود رسید. نیکو گونزالس که اولین بازیاش را برای کلاغها انجام میداد با یک پاس دیدنی آمار ددیچ را صاحب توپ کرد و او با یک پاس با سر دقیق آنتونی الانگا را در موقعیت گلزنی قرار داد و وینگر سوئدی با یک ضربه پای چپ مهارنشدنی دروازه کینسکی را باز کرد.

این گل شیرازه تاتنهام را از هم پاشید و ده دقیقه بعد نیوکسل اختلاف را دوبرابر کرد. ارسال کرنر توسط هال با تاثیرگذاری نیک وولتماده به موقعیتی خوب تبدیل شد و یوان ویسا با یک حرکت آکروباتیک و تماشایی گل دوم میهمان را به ثمر رساند تا آب سردی بر پیکر هواداران لندنی ریخته شود.

آمار این مسابقه به روشنی نشاندهنده تفاوت بهرهوری دو تیم است. تاتنهام در این دیدار ۱۷ شوت به سمت دروازه حریف زد و امید گل ۱.۰۴ را ثبت کرد اما موفق به گلزنی نشد. در سمت مقابل نیوکسل تنها دو شوت در چارچوب داشت و با امید گل ۰.۷۵ توانست دو بار دروازه حریف را باز کند.
الانگا با گلزنی در این دیدار به اولین بازیکن نیوکسل از زمان آلن شیرر در فصل ۲۰۰۳ تبدیل شد که در هر دو بازی ابتدایی فصل موفق به گلزنی میشود.
تاتنهام با این نتیجه در دو بازی ابتدایی فصل پنج گل دریافت کرده و گلی به ثمر نرسانده است. دیزربی پیش از دیدار هفته آینده مقابل ناتینگهام فارست کار بسیار سختی برای بازسازی روحیه تیمش خواهد داشت. اما نیوکسل در بازی بعدی خود با روحیه مضاعف به مصاف بورنموث خواهد رفت.
