کد: 242524907 شهریور 1405 ساعت 23:2812.6K بازدید

قطعی: میلان وینگر لیگ برتری را می‌خرد

میلان به دنبال جذب جانشینی برای رافائل لیائو است و در این مسیر برای جذب عمری هاچینسون، وینگر ناتینگهام فارست، پیشرفت قابل توجهی داشته است.
قطعی: میلان وینگر لیگ برتری را می‌خرد

به گزارش "ورزش سه"، هاچینسون فصل ۲۶-۲۰۲۵ اولین فصل حضورش در فارست را پشت سر گذاشت و این دومین تجربه او در لیگ برتر انگلیس بود؛ او پیش از این نیز در ایپسویچ تاون عملکرد خوبی داشت.

جانلوکا دی‌مارزیو گزارش داده که تماس‌ها بین دو باشگاه سرعت گرفته و مذاکرات در مسیر مثبتی قرار دارد. انتظار می‌رود این انتقال در ابتدا به صورت قرضی با بند خرید انجام شود و خود بازیکن نیز به این انتقال علاقه‌مند است. البته در صورت محقق شدن برخی شرایط، بند خرید می‌تواند به خرید اجباری تبدیل شود.

2530495

هنوز موافقت مالک ناتینگهام فارست صادر نشده، اما میلان اطمینان دارد که این موضوع مشکلی برای نهایی شدن انتقال ایجاد نخواهد کرد. استعداد هاچینسون حالا در دو باشگاه انگلیسی دیده شده و حضور در میلان می‌تواند قدمی باشد که به او کمک کند توانایی‌های بیشتری از خودش نشان دهد.

زیر نظر روبن آموریم، میلان مالکیت توپ بیشتری خواهد داشت و این موضوع می‌تواند کاملاً به نفع هاچینسون باشد؛ چرا که به او اجازه می‌دهد در یک‌سوم نهایی زمین، بیشتر وارد موقعیت‌های دریبل و عبور از بازیکنان حریف شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قطعی: میلان وینگر لیگ برتری را می‌خرد | ورزش سه