
به گزارش "ورزش سه"، دیگر به حضور هادی چوپان در جمع 3 نفر برتر مسترالمپیا در سال های اخیر عادت کرده بودیم. او به عنوان تنها بدنساز ایرانی که توانسته بود خودش را به این سطح برساند و ستاره های پرورش اندام دنیا رقابت کند، همواره در سال های گذشته کانون توجهات رسانه های ایرانی و بین المللی بود؛ از روند آماده سازی اش در شیراز تا اخذ ویزا، تمریناتش با هنی رامبد و حضور روی استیج مسترالمپیا.
اما به نظر می رسد امسال هیچ چیز مثل گذشته پیش نرفت. او چند ماه قبل هم از هنی رامبد، مربی همیشگی اش جدا شد و هم با اسپانسرش قطع همکاری کرد. حالا هم که خودش اعلام کرده به خاطر باطل شدن ویزایش نتوانسته به امارات سفر کند و با توجه به عدم صدور ویزای آمریکا، مسترالمپیا 2026 را از دست خواهد داد.
نگاهی به کارنامه هادی چوپان در سال های گذشته و حضورش در 7 دوره مسترالمپیا نشان می دهد که غیبت گرگ ایرانی در استیج دسته اوپن مسترالمپیا می تواند یک خلا بزرگ حتی برای خود این رویداد باشد:
2019: مقام سوم
2020: مقام چهارم
2021: مقام سوم
2022: مقام اول
2023: مقام دوم
2024: مقام دوم
2025: مقام دوم
در کنار این عناوینی که هادی چوپان کسب کرده و در واقع خودش را طی 7 سال اخیر بین 3 نفر برتر بزرگترین رویداد بدنسازی دنیا جای داده، او با محبوبیت فوق العاده ای که بین طرفداران این رشته به دست آورده، چند بار عنوان قهرمان مردمی مسترالمپیا را هم کسب کرده.
حالا وقتی بعد از 7 سال حضور متوالی اعلام شده که هادی چوپان نمی تواند در مسترالمپیا حاضر شود، حتی اصلی ترین رقیبش یعنی درک لانسفورد هم به این موضوع اعتراض کرده و گفته چوپان باید روی استیج المپیا باشد: "بهترینها باید روی آن استیج باشند و هادی یکی از آنهاست. به عنوان یک رقیب و طرفدار بدنسازی میخواهم هادی را روی استیج ببینم."

میلوش سارکف، مربی جدید هادی چوپان که بدنساز ایرانی را تا چند هفته قبل یکی از مدعیان جدی کسب عنوان قهرمانی مسترالمپیای 2026 می دانست، هم با تایید عدم حضور او در مسترالمپیا ، از تمرکز و آمادگی شاگردش برای آرنولد کلاسیک خبر داد!
هادی چوپان که در 39 سالگی همچنان در اوج آمادگی بدنی به سر می برد و شاید دیگر خیلی فرصت زیادی برای درخشش روی استیج مسترالمپیا نداشته باشد، با کسب عنوان قهرمانی سال 2022 و ساندو(جایزه قهرمان دسته اوپن مسترالمپیا) به شکلی تاریخ سازی کرده که شاید به این زودی ها کسی نتواند نه تنها از ایران بلکه از آسیا این عنوان را تکرار کند. او بدون شک سخت ترین سال زندگی را با از دست دادن مربی اش، اسپانسرش و حالا غیبت در مسترالمپیا سپری می کند و باید دید چطور با این ماجرا کنار می آید.
البته که ممکن است در غیاب هادی چوپان، یکی دیگر از بدنسازان ایرانی به نام بهروز تابانی که جواز حضور در دسته اوپن مسترالمپیا را کسب کرده، بتواند همچون سال گذشته خودش را به لاس وگاس برساند، اما بعید است که بتوانیم جایگاهی بین سه نفر اول برای تابانی قائل شویم.