کد: 242610511 شهریور 1405 ساعت 17:5235.8K بازدید

مورینیو جواهر جدید رئال را سورپرایز کرد

سرخیو مارتینز، هافبک تازه جذب شده از راسینگ، امروز زیر نظر ژوزه مورینیو تمرین کرد.
مورینیو جواهر جدید رئال را سورپرایز کرد

به گزارش "ورزش سه"، دومین جلسه تمرینی رئال مادرید پیش از دیدار روز جمعه در لا کارتوخا مقابل بتیس برگزار شد. مهم‌ترین اتفاق این تمرین، حضور سرخیو مارتینز، هافبک ۱۹ ساله‌ای،بود که دوشنبه از راسینگ به خدمت گرفته شد.

سرخیو مارتینز که رئال مادرید برای انتقال او حدود سه میلیون یورو پرداخت کرده است، در ابتدا به تیم کاستیا خواهد پیوست، اما برنامه باشگاه این است که او در تمرینات تیم اصلی نیز حضور یابد تا ژوزه مورینیو روند پیشرفت او را زیر نظر داشته باشد. او که تا سال ۲۰۳۱ قرارداد دارد، خرید بزرگ باشگاه برای تیم دوم رئال مادرید محسوب می‌شود.

2530292

در سایر بخش‌های تمرین، شوامنی، آسنسیو، مندی، میلیتائو، رودریگو، اندریک و تیاگو به برنامه ریکاوری خود ادامه دادند. انتظار نمی‌رود تغییر جدیدی در فهرست بازیکنان اعلام‌شده برای دیدار روز پنج‌شنبه برابر بتیس ایجاد شود و هیچ‌یک از بازیکنانی که دور از تمرینات گروهی هستند به این مسابقه نخواهند رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
79اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار