کد: 242631412 شهریور 1405 ساعت 09:572.3K بازدید

روسیه و یک دردسر عجیب: جهان اوکی داد، اروپا نه!

دبیرکل فدراسیون والیبال روسیه اعلام کرد با وجود لغو محدودیت‌های بین‌المللی، هنوز زمان بازگشت باشگاه‌های این کشور به رقابت‌های اروپایی مشخص نیست.
روسیه و یک دردسر عجیب: جهان اوکی داد، اروپا نه!

به گزارش "ورزش سه"، الکساندر یارمنکو، دبیرکل فدراسیون والیبال روسیه، درباره وضعیت بازگشت باشگاه‌های روسی به مسابقات اروپایی صحبت کرد.

پیش از این، فدراسیون جهانی والیبال تمام محدودیت‌های والیبال روسیه را لغو کرده بود و تیم‌های پایه این کشور رقابت در مسابقات مقدماتی قهرمانی اروپا را آغاز کردند. یارمنکو در این خصوص گفت: «در اروپا مخالفان زیادی وجود دارد، بنابراین این موضوع بسیار پیچیده است. هنوز درک روشنی از نحوه تعیین سهمیه‌های سوپرلیگ برای حضور در مسابقات مختلف اروپایی وجود ندارد. معتقدم این مسئله در کنگره کنفدراسیون والیبال اروپا که اواخر سپتامبر و همزمان با مسابقات قهرمانی اروپا برگزار می‌شود، مورد بحث قرار خواهد گرفت. شاید کمیسیون‌های مربوطه همان‌جا درباره آن تصمیم‌گیری کنند.»

یارمنکو در ادامه افزود: «از لحاظ تئوری، باشگاه‌های ما می‌توانند بازگشت خود به عرصه بین‌المللی را با حضور در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های جهان آغاز کنند، اما رقابت‌های مردان با تمام مشکلات موجود در لهستان برگزار خواهد شد. مسابقات قهرمانی باشگاه‌های زنان جهان نیز اواسط دسامبر در برزیل برگزار می‌شود. باید ببینیم شرایط چگونه پیش می‌رود؛ برنامه مسابقات باشگاهی ما کاملاً فشرده است، اما از نظر تئوری این احتمال می‌تواند در نظر گرفته شود.»

شایان ذکر است که فدراسیون جهانی والیبال پیش از این اسامی هشت تیم حاضر در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های زنان جهان را اعلام کرده است. اوساسکو و سسی بائورو از برزیل، واکیف‌بانک و اجزاجی‌باشی از ترکیه، کاوازاکی از ژاپن، ناخون راتچاسیما از تایلند، الاهلی از مصر و دورانگو از مکزیک برای کسب عنوان قهرمانی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

روسیه و یک دردسر عجیب: جهان اوکی داد، اروپا نه! | ورزش سه