کد: 242687214 شهریور 1405 ساعت 19:4346.7K بازدید

تغییر تصمیم داور، بهت گل‌گهری‌ها و ضربه امیرحسین؛

جنجالی‌ترین‌ گل فوتبال ایران در تبریز

گل تراکتور مقابل گل‌گهر در شرایطی به ثمر رسید که تغییر تصمیم داور، فرصت حمله‌ای طلایی را برای امیرحسین حسین‌زاده فراهم کرد.
جنجالی‌ترین‌ گل فوتبال ایران در تبریز

به گزارش ورزش سه، تراکتور در هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان گل‌گهر سیرجان است. دیداری که برای شاگردان جواد نکونام اهمیت زیادی دارد و آنها پس از توقف هفته گذشته، به دنبال کسب سه امتیاز این مسابقه هستند. سرخپوشان تبریزی که در نیمه اول چندین موقعیت‌ روی دروازه گل‌گهر ایجاد کردند، در نهایت توانستند در دقایق پایانی نیمه روی یک صحنه جنجالی گل اول را به ثمر برسانند.

اما گل تراکتور در دقیقه ۴۳ در شرایطی به گل رسید که پیش از شروع حمله این تیم، یک تصمیم داوری درباره آخرین برخورد توپ، شرایط را تحت تأثیر قرار داد. بازیکن گل‌گهر در جریان جدال با محمد نادری برای تصاحب توپ بود که توپ از زمین خارج شد و کمک‌داور مسابقه به نشانه کرنر پرچم زد. بازیکنان گل‌گهر هم با توجه به این تصمیم، به سمت محوطه جریمه تراکتور حرکت کردند تا خود را برای استفاده از ضربه کرنر آماده کنند.

در همین فاصله اما وحید زمانی، داور مسابقه، تصمیم کمک‌داور را وتو کرد و ضربه دروازه به سود تراکتور اعلام شد. نکته مهم این بود که بازیکنان گل‌گهر که برای زدن کرنر جلو آمده بودند، هنوز فرصت بازگشت به زمین خود را پیدا نکرده بودند که بیرانوند بازی را سریع آغاز کرد. دروازه‌بان تراکتور توپ را بلند به زمین گل‌گهر فرستاد و امیرحسین حسین‌زاده که از همان لحظه حرکتش را آغاز کرده بود، در فضای خالی پشت سر بازیکنان این تیم صاحب توپ شد.

2533357

حسین‌زاده پس از دریافت ارسال بیرانوند، از نیمه زمین به سمت دروازه گل‌گهر حرکت کرد و در ادامه خودش را به محوطه جریمه رساند. مهاجم تراکتور که در موقعیت تک‌به‌تک با فرزین گروسیان قرار گرفته بود، توانست ضربه نهایی را وارد دروازه کند تا تراکتور در دقیقه ۴۳ از حریف خود پیش بیفتد. شکل‌گیری این موقعیت ارتباط مستقیمی با شرایطی داشت که پس از تغییر تصمیم درباره کرنر ایجاد شده بود و تعداد زیادی از بازیکنان گل‌گهر در زمان شروع حمله، هنوز در نیمه زمین تراکتور حضور داشتند.

2533360

بعد از گل، بازیکنان گل‌گهر به شدت نسبت به نحوه شکل‌گیری این حمله و شروع سریع بازی اعتراض کردند. اعتراض اصلی آنها به این موضوع بود که پس از تغییر تصمیم کمک‌داور، فرصتی برای بازگشت به زمین خود و استقرار دوباره در ساختار دفاعی نداشتند و بیرانوند نیز بلافاصله بازی را آغاز کرد. البته تصاویر تلویزیونی نشان می‌داد که تصمیم وحید زمانی برای رد کردن اعلام کرنر درست بوده و توپ با برخورد به بازیکن تراکتور از زمین خارج شده بود و بنابراین بحث اصلی گل‌گهری‌ها بیشتر متوجه زمان و نحوه شروع مجدد بازی بود.

اعتراض‌ها به این صحنه ادامه پیدا کرد و حتی به نیمکت گل‌گهر نیز کشیده شد. یکی از اعضای نیمکت این تیم از کنار زمین اخراج شد و امید عالیشاه و علیرضا علیزاده نیز کارت زرد دریافت کردند. چند دقیقه بعد، مهدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر، هم به دلیل اعتراض به تصمیمات داوری با کارت زرد جریمه شد تا گل تراکتور، با وجود تأیید تصمیم اصلی داور در تصاویر تلویزیونی، به یکی از حواشی مهم نیمه نخست این مسابقه تبدیل شود.

2533361
2533359
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
67اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جنجالی‌ترین‌ گل فوتبال ایران در تبریز | ورزش سه