
به گزارش "ورزش سه"، دومین دوره رقابت های لیگ بیلیارد از امروز یکشنبه (۱۵ شهریور) همزمان در دو رشت اسنوکر و پاکت بیلیارد و به میزبانی هیئت بولینگ و بیلیارد استان فارس آغاز شده است.
در رشته پاکت بیلیارد ۱۹ تیم از ۱۰ استان برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کردهاند. ۱۶ تیم از ۱۰ استان هم حضور خود را در رقابت های اسنوکر نهایی کردهاند.
استقلال از جمله تیم های شرکت کننده در این فصل از مسابقات لیگ بیلیارد است؛ تیمی که برای نخستین بار وارد رشته های بیلیاردی شده است و با جذب نفراتی مانند علی قره گوزلو، امیر سرخوش، علی روشنی کیا، تیرداد آزادی پور، حسین نوری، عرشیا جوکاردولت آبادی و متین نقدی گام محکمی برای حضور نتیجه بخش در این دوره رقابت ها برداشته است.
با حضور استقلال و ترکیبی از بازیکنان ملی پوش که در اختیار دارد، به طور حتم دومین دوره لیگ بیلیارد در سطح کیفی به مراتب بالاتری برگزار خواهد شد به خصوص که حضور آبی پوشان قطعا انگیزه ای برای دیگر تیم ها هم خواهد بود تا در رقابت با شاگردان کامران شهلا (مربی استقلال)، خود و توانمندی هایشان را به نمایش بگذارند و همین مسئله بر کیفیت لیگ اضافه خواهد کرد.

دومین دوره لیگ بیلیارد در استادیوم پوریای ولی شیراز برگزار می شود و مسابقات از عصر امروز رسما استارت خورده است.
تیم های شرکت کننده در دومین دوره مسابقات لیگ برتر بیلیارد به این شرح هستند:
پاکت بیلیارد - ۱۹ تیم
آرش یزد، استقلال تهران، راکت بوشهر، رویال اصفهان، پلاتین تهران، پالادیوم مشهد ، تارگت تهران، آریا کرمان، بهروز بوشهر، هیئت کهگیلویه و بویراحمد، هیئت مازندران، هیئت خمینی شهر، کیوبال گنبد، هیئت سیرجان، شهرداری صدرا شیراز، ابریشم مشهد ، ایران پروشیراز، آرونیک اصفهان، خشایار مشهد
اسنوکر - ۱۶ تیم
آریا کرمان، استقلال تهران، هیئت ماهشهر، شهدای مس رفسنجان، گراد بیرجند، پارس بیرجند، هیئت مازندران، پالادیوم مشهد، هیئت البرز، تک چوب خوزستان، مستر فارس، رست سیستان و بلوچستان، کیوبال گنبد، خشایار مشهد، دیبا تهران، هیئت خوزستان