کد: 242723816 شهریور 1405 ساعت 02:151.5K بازدید

مدیر سابق علیه سیتی: چطور این همه هزینه کردند؟!

مدیر سابق منچسترسیتی از عدم اعلام رای پرونده اتهامات مالی این باشگاه انتقاد کرد.
مدیر سابق علیه سیتی: چطور این همه هزینه کردند؟!

به گزارش "ورزش سه"، دیوید برنستاین، مدیر سابق منچسترسیتی، از ادامه تأخیر در رسیدگی به پرونده ۱۱۵ اتهام مطرح‌ شده علیه این باشگاه انتقاد کرده و معتقد است هزینه کردن ۴۴۰ میلیون پوند از سوی این تیم در بازار نقل‌ و انتقالات تابستانی، در حالی که این پرونده همچنان بدون نتیجه باقی مانده است، «مایه تمسخر» سیستم لیگ برتر است.

به گفته ساندی تایمز، برنستاین که بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ مدیریت منچسترسیتی و بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ ریاست اتحادیه فوتبال انگلیس را بر عهده داشت، از نبود حکم نهایی تاکنون انتقاد کرد. او همچنین نحوه مدیریت کل این پرونده از سوی لیگ برتر را زیر سؤال برد. لیگ برتر در فوریه ۲۰۲۳، منچسترسیتی را به ۱۱۵ مورد نقض قوانین مالی متهم کرد. جلسات رسیدگی ۱۲ هفته به طول انجامید و در دسامبر ۲۰۲۴ به پایان رسید اما کمیسیون مستقل رسیدگی‌ کننده هنوز حکم خود را صادر نکرده است، اتفاقی که در میان نشانه‌هایی از پیچیدگی بسیار زیاد پرونده رخ داده است.

سیتی این اتهامات را به‌ شدت رد می‌کند. نتیجه این پرونده می‌تواند این باشگاه را به‌ طور کامل تبرئه کند یا آنها را با مجازات‌هایی تاریخی مواجه سازد. برنستاین ۸۳ ساله به فهرست رو به رشد منتقدان این تأخیر پیوسته است و اظهارات او پس از آن مطرح شد که ریچارد مسترز، مدیر اجرایی لیگ برتر، اعتراف کرد صدور حکم «بیش از حد انتظار طول کشیده است».

2533344

برنستاین در ساندی تایمز نوشت: «این که آنها در چنین شرایطی و با وجود ۱۱۵ اتهام، این‌گونه در بازار نقل‌ و انتقالات هزینه می‌کنند، فوق‌العاده عجیب است و این موضوع قوانین لیگ برتر انگلیس را که قرار است بهترین لیگ از نظر مدیریت در جهان باشد، به یک مایه تمسخر تبدیل می‌کند. چرا لیگ تصمیم گرفت هر ۱۱۵ اتهام را پیگیری کند؟ این موضوع برای من یک معماست.

عقل سلیم که اغلب کمیاب است، ایجاب می‌کرد با انتخاب تعدادی از بزرگ‌ترین و روشن‌ترین پرونده‌ها، روند رسیدگی ساده‌تر شود و آنها به‌ عنوان پرونده‌های آزمایشی پیگیری شوند. عدالت به تأخیر افتاده، عدالت انکار شده است و هرچه این روند بیشتر طول بکشد، پیامدها و چالش‌های آن پیچیده‌تر خواهند شد.»

منچسترسیتی در حال حاضر صدرنشین جدول لیگ برتر است و در سه مسابقه نخست خود تحت هدایت انزو مارسکا، سرمربی ایتالیایی، حداکثر امتیازات ممکن را کسب کرده است. آخرین پیروزی آنها نیز شنبه با نتیجه ۰-۱ مقابل کاونتری، تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر، رقم خورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار