کد: 242725716 شهریور 1405 ساعت 07:3029.6K بازدید

باقری: باورم نشد که یحیی پشت سرم حرف زده!

هافبک این فصل پیکان می‌گوید دلخوری او از گل محمدی و مطهری یک دلیل داشته است.
باقری: باورم نشد که یحیی پشت سرم حرف زده!

به گزارش "ورزش سه"، یکسال از جدایی عجیب فرشید باقری از فولاد می‌گذرد؛ تیمی که یحیی گل‌محمدی سرمربی آن بود و حمید مطهری نیز روی نیمکتش حضور دشت. فرشید باقری از چهره‌های با سابقه استقلالی در حالی از فولاد جدا شد که گفته میشد اختلافات بین او و کادر فنی و البته نیمکت نشینی باعث پایان همکاری شده است. او دیروز درباره این ماجرا به ابعادی تازه اشاره کرد.

فرشید باقری هافبک دفاعی پیکان بعد از برد تیمش مقابل صنعت نفت توضیح داد: «من دوستان پرسپولیسی خیلی خوبی دارم و هیچ مشکلی با پرسپولیسی‌ها ندارم. یک عده خاصی منظورم بود که دوست ندارم اسم ببرم.»

او در پاسخ به اینکه آیا اشاره حرفش به گل محمدی و مطهری است، گفت: «همین‌هایی که گفتید. همه چیز تمام شده ولی خدا را شکر می‌کنم در آن زمان که آقا یحیی و آقای مطهری در پرسپولیس حضور داشتند من شاگرد آنها نشدم. انرژی ما به هم نخورد. سوءبرداشت نشود چون من هیچ مشکلی با پرسپولیسی‌ها ندارم و حتی هیچوقت اهل کری خواندن نبودم.»

باقری حتی گفت که یحیی او را برای پرسپولیس هم می‌خواست: «آقا یحیی از زمانی که ذوب آهن بود، روی من نظر مثبت داشت. وقتی هم در پرسپولیس بود، دو سه برهه به من پیشنهاد داده بودند. به فولاد که رفتم خیلی اذیتم کردند. در نهایت از هم جدا شدیم ولی اتفاقات بعدش را من انتظار نداشتم رخ بدهد.»

فرشید باقری درباره علت دلخوری خود برای اولین بار صحبتی جدید به زبان آورد: «کارهایی کردند که به نظرم .. (جمله ناتمام). من یک زمانی در گل گهر با آقای قلعه نویی مشکل داشتم ولی هیچوقت ندیدم ایشان به اینور آنور زنگ بزند و بازیکن را خراب کند. دلخوری که پیش آمد این بود که هر اتفاقی بوده تمام شده، اینکه شما به عنوان بزرگترهای فوتبال گوشی را بردارند و به این و آن زنگ بزنید، فکر می‌کنم در حد نام آقای گل محمدی و آقای مطهری نبود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

باقری: باورم نشد که یحیی پشت سرم حرف زده! | ورزش سه