کد: 242734516 شهریور 1405 ساعت 14:2317.4K بازدید

خولین آلوارز، همان بهتر که نیامدی!

بارسا در چهار بازی هفده گل به ثمر رسانده و سه بازیکن در میان برترین گلزنان لالیگا دارد و بهبود بخشیدن حسی که تیم فلیک در این آغاز فصل منقل می‌کند تقریباً غیرممکن است.
خولین آلوارز، همان بهتر که نیامدی!

به گزارش "ورزش سه"، جالب اینجاست که نپیوستن خولین آلوارز به بارسا تاثیری شفا بخش داشته و کلید مسیر طبیعی را داده است که این ترکیب فوق‌العاده باید طی می‌کرد.

 آن‌ همه نظریه‌هایی که همگی درباره جانشین لواندوفسکی ساختیم، آن‌همه ساعت‌ها بحث و گفتگو با رویای خریدهای غیرممکن هالند، کین یا خود خولین، آن‌همه مقاله درباره ضرورت داشتن یک مهاجم نوک هدف و حالا مشخص شده که زوج فلیک و دکو بار دیگر از محدودیت یک فضیلت ساخته‌اند و به این نتیجه آگاهانه رسیده‌اند که تنها نسخه برای جبران ناکامی در جذب خولین، سادگیِ عدم خرید هیچ بازیکنی یا حداقل عدم خرید بازیکنی ساختاری بود؛ با در نظر گرفتن این‌که گابریل ژسوس اگر در پست مهاجم نوک بازی کند، به احتمال زیاد چیزی فراتر از یک گزینه ذخیره نخواهد بود.

2534068

از میان تمام تصمیماتی که در دوران لاپورتا گرفته شده، شاید این تصمیم اصیل‌ترین تصمیم به سبک کرویف باشد، زیرا باعث می‌شود حل مسئله گلزنی مستلزم مشارکتی دسته‌جمعی باشد. 

هیچ‌چیزی بیشتر از این بارسای سوم فلیک شبیه به بارسای کرویف پیش از آمدن روماریو نیست؛ همان تیمی که سه قهرمانی اول لالیگا و همچنین یک لیگ قهرمانان را فتح کرد. این تیم نیز مانند آن تیم بدون هیچ مهاجم نوک هدفی بازی می‌کند و هر بازیکنی آماده است تا از عقب به پست مهاجم نوک برسد بدون آن‌که نیازی به اشغال قبلی آن فضا داشته باشد.

این روزها گفته می‌شود نیازی به مهاجم نوک نبود زیرا رافینیا نقش مهاجم نوک را ایفا می‌کند، اما حتی این موضوع هم دقیقاً درست نیست، چرا که لامین نیز مانند فرمین در حال بازی در نقش مهاجم نوک است و کسی چه می‌داند شاید گوردون هم در نهایت این کار را انجام دهد. 

مسئله این است که هیچ مهاجم نوکی وجود ندارد زیرا همه آن‌ها مهاجم نوک هستند یا می‌توانند باشند یا صرفاً می‌توانند مسیر را برای هم‌تیمی‌های خود هموار کنند تا به مهاجم تبدیل شوند. به همین دلیل آمار و ارقام داده‌ای کوبنده را نشان می‌دهند : پس از چهار هفته از لالیگا، بارسا سه بازیکن در میان پنج گلزن برتر جام دارد.

2533684

موضوع فقط منحصر به اعداد و ارقام نیست. این آغاز فصل سوم فلیک بدون شک مقطعی است که در آن شاهد بیشترین تحرک، خلق موقعیت و سرعت در بازی بوده‌ایم. کنار گذاشتن یک مهاجم نوک تخصصی مانند لواندوفسکی تقریباً مثل برداشتن یک موانع بود؛ تیم در یک آمادگی فوق‌العاده به سر می‌برد، فرسنگ‌ها از رقبای احتمالی خود فاصله دارد و سیگنال‌هایی می‌فرستد مبنی بر این‌که این بار واقعاً در آستانه جهش نهایی به نخبگان اروپا و مدعی واقعی برای فتح لیگ قهرمانان است.

منبع: اسپورت

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خولین آلوارز، همان بهتر که نیامدی! | ورزش سه