کد: 242742016 شهریور 1405 ساعت 19:581.2K بازدید

نساجی برنده نیمه اول بازی جذاب وطنی!

نیمه نخست نساجی و خیبر جذاب، پرموقعیت و با برتری قائمشهری‌ها به پایان رسید.
نساجی برنده نیمه اول بازی جذاب وطنی!

به گزارش ورزش سه، نیمه نخست دیدار تیم‌های نساجی قائمشهر و خیبر خرم آباد با تک گل جواد آقایی‌پور و پیروزی یک بر صفر نساجی به پایان رسید و دو تیم وارد رختکن شدند. این مسابقه که سریع، پرموقعیت و جذاب دنبال می‌شد مدام روی دروازه‌ها بود و گردش سریع توپ در زمین باعث شده بود تا هر دو تیم برای گلزنی فرصت‌های جدی داشته باشند.

در این مسابقه ابتدا نساجی با ضربه سرآبادانی تیرک دروازه خیبر را به لرزه در آورد و در ادامه عیسی مرادی خیلی سریع با شوتی سرکش جواب تیرک نساجی را داد تا دو تیم موقعیت‌های جدی ایجاد کرده باشند.

در ادامه جواد آقایی‌پور تک گل نساجی را در دقیقه 34 وارد دروازه خیبر کرد و یک دقیقه بعد از گلزنی فرصت ویژه‌ای داشت تا اختلاف را به دو گل برساند اما دیناروند با مهار تک به تک از این بازیکن اجازه نداد اختلاف بیشتر شود.

خیبر بعد از گلی که دریافت کرد فشار زیادی روی دروازه نساجی ایجاد کرد اما واکنش تماشایی جعفرپور در ثانیه‌های پایانی نیمه نخست، نساجی را برنده به رختکن فرستاد.

اگر درخشش ویژه دروازه‌بان‌های دو تیم نبود گل‌های بیشتری در این مسابقه رد و بدل می‌شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار