کد: 242751317 شهریور 1405 ساعت 00:243K بازدید

وایرال شدن صحبت‌های انگیزشی سرمربی سابق چلسی

صحبت‌های انگیزشی لیام روزنیور، سرمربی سابق چلسی، در پاریس اف‌سی، وایرال شد‌.
وایرال شدن صحبت‌های انگیزشی سرمربی سابق چلسی

به گزارش "ورزش سه"، لیام روزنیور، سرمربی سابق چلسی که دوران کوتاه و ناموفقی روی نیمکت این تیم داشت، به خاطر صحبت‌های انگیزشی‌اش در رختکن پاریس اف‌سی پس از پیروزی ۳-۰ مقابل نیس در لیگ یک فرانسه، وایرال شده است.

پاریس اف‌سی در حال حاضر با ۷ امتیاز در رده دوم جدول لیگ یک قرار دارد و پنج امتیاز بالاتر از رقیب همشهری‌اش، پاری‌سن‌ژرمن، ایستاده است. روزنیور شروع فوق‌العاده‌ای در این تیم داشته و شاگردانش این هفته هم در یک نتیجه غافلگیرکننده، مارسی را ۳-۲ شکست دادند.

این مربی انگلیسی در دوران حضورش در چلسی به دلیل مهارت‌های ارتباطی‌اش مورد تمسخر قرار گرفته بود، اما ویدیویی از صحبت‌های پرشور او با بازیکنانش پس از پیروزی مقابل نیس حالا در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود.

2534404

روزنیور پس از پیروزی مقابل نیس خطاب به بازیکنانش گفت:«فوتبال همه چیز است. باید از آن توپ لعنتی مراقبت کنید. می‌خواهم یا مالکیت توپ را حفظ کنیم یا وارد دوئل شویم. تمرکزتان را حفظ کنید. نمی‌خواهم طوری بازی کنیم که فقط دوام بیاوریم و با نتیجه ۱-۰ برنده شویم. ما برای این اینجا نیستیم. بازی کنید. بروید و گل دوم را بزنید. گل زدیم و بعد با خودمان گفتیم: خب، ۱-۰ جلو هستیم. نه، نه، نه. الان نه. الان نه. بازی هنوز ۰-۰ است. بروید و گل دوم را بزنید. برای انجام این کار باید مثبت بازی کنید و از فضای پشت خط دفاعی آنها استفاده کنید.»


پاریس اف‌سی در بازی بعدی به مصاف لیون می‌رود و در اواسط دسامبر نیز باید در یک دربی بزرگ مقابل پاری سن‌ژرمن، قهرمان اروپا، قرار بگیرد. روزنیور در ماه ژوئیه هدایت پاریس اف‌سی را بر عهده گرفت‌.

این مربی انگلیسی فقط سه ماه سرمربی چلسی بود و حالا بلافاصله دوباره به کار برگشته تا اجازه ندهد آن دوره فاجعه‌بار در استمفوردبریج، سرنوشت دوران مربیگری‌اش را تعیین کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار