کد: 242768917 شهریور 1405 ساعت 20:0317.2K بازدید

جنجال امسال از همین حالا شروع شد

غایبان بزرگ توپ طلا: رافینیا و دوئه را چطور نگذاشتند؟

از دوئه و پدری تا رونالدو و به خصوص رافینیا؛ ستاره‌هایی که جایی بین ۳۰ نامزد نهایی توپ طلا پیدا نکردند.
غایبان بزرگ توپ طلا: رافینیا و دوئه را چطور نگذاشتند؟

به گزارش ورزش سه، فرانس فوتبال امروز فهرست ۳۰ نامزد نهایی توپ طلای ۲۰۲۶ را منتشر کرد؛ فهرستی که در کنار نام‌های بزرگ حاضر، چند غایب قابل توجه دارد و تعدادی از ستاره‌های مطرح فوتبال جهان را پشت درهای این جایزه گذاشته است.

کیلیان امباپه، هری کین و یکی از قهرمانان جام جهانی با اسپانیا در بین نامزدهای اصلی قرار دارند تا رقابت برای جانشینی عثمان دمبله شکل جدی‌تری پیدا کند، اما نام چند ستاره بزرگ در فهرست به چشم نمی‌خورد؛ بازیکنانی که بعضی از آنها سال گذشته جایگاه بسیار خوبی در رده‌بندی توپ طلا داشتند.

پاری‌سن‌ژرمن یکی از تیم‌هایی است که بیشترین غیبت‌های قابل توجه را دارد. دزیره دوئه و بردلی بارکولا در فهرست ۳۰ نفره جایی ندارند. غیبت دوئه بیشتر از بقیه جلب توجه می‌کند؛ بازیکنی که سال گذشته چهاردهم شد و در مسیر قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۲۵-۲۶ نقش مهمی داشت.

2439873

بارکولا هم که حالا در لیورپول بازی می‌کند، با وجود آمار ۱۳ گل و ۷ پاس گل در فصل گذشته و عملکردی که در جام جهانی ۲۰۲۶ داشت و باعث شد بیشتر از طول فصل مورد توجه قرار بگیرد، از فهرست کنار گذاشته شده است.

رایان شرکی، ستاره‌ای که فصل گذشته با منچسترسیتی درخشید، یکی دیگر از غایبان مهم این فهرست است.

بارسلونا چند ستاره بزرگ غایب دارد

در میان دروازه‌بان‌ها هم چند غایب مهم دیده می‌شود. جان‌لوییجی دوناروما، ماتوی سافونوف و داوید رایا، دروازه‌بان آرسنال که در فصل گذشته نمایش‌های درخشانی داشت، در بین ۳۰ نامزد قرار نگرفته‌اند.


بارسلونا سه بازیکن مهم خود را در این فهرست نمی‌بیند؛ رافینیا، پدری و دنی اولمو. غیبت پدری برای خیلی‌ از بارسایی‌ها جلب توجه می‌کند، چرا که او در دوره قبلی توپ طلا یازدهم شده بود.

ولی رافینیا بدون شک مهمترین غایب این فهرست است. ستاره‌ای  در سال ۲۰۲۵ در رده پنجم قرار گرفت، این بار حتی در فهرست سی نفره حضور ندارد.

2531527

نام خولین آلوارز هم در جمع نامزدها دیده نمی‌شود. براهیم دیاز، بهترین بازیکن جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵، هم نتوانسته جایی در این جمع پیدا کند.

الساندرو باستونی یکی دیگر از غایبان مطرح است؛ مدافع اینتر که فصل گذشته همراه این تیم قهرمانی در سری A و جام حذفی ایتالیا را به دست آورد، اما حذف اینتر از لیگ قهرمانان اروپا مقابل بودوگلیمت و غیبت در جام جهانی همراه ایتالیا، در نهایت به ضررش تمام شد.

در انگلیس علاوه بر رایا، نام بوکایو ساکا، ستاره آرسنال، در فهرست دیده نمی‌شود. انزو فرناندز هم با وجود فصل خوب در چلسی و نقش مهمی که در مسابقات آرژانتین در جام جهانی داشت، از این رقابت کنار مانده است.

2529970

و در نهایت، کریستیانو رونالدو بار دیگر جایی در فهرست توپ طلا ندارد. ستاره ۴۱ ساله پرتغالی که پنج بار این جایزه را برده و فصل گذشته قهرمان لیگ حرفه‌ای عربستان شد، باز هم در جمع ۳۰ نامزد قرار نگرفته است.

فهرست غایبان آن‌قدر پرستاره است که دوئه، بارکولا، رایا، پدری، رافینیا و دیگر نفرات کنار گذاشته‌شده، می‌توانند تیم رویایی فصل گذشته را بسازند. 
 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
56اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

غایبان بزرگ توپ طلا: رافینیا و دوئه را چطور نگذاشتند؟ | ورزش سه