کد: 242771217 شهریور 1405 ساعت 22:132.2K بازدید

‫یوفا آرتتا و تیمش را جریمه نمی‌کند

لغو نشست آرسنال به دلیل نقص فنی فرودگاه!

‫نقص فنی گسترده در سامانه‌های برج مراقبت فرودگاه‌های بریتانیا، پرواز آرسنال به مقصد ایتالیا را به تاخیر انداخت و باعث شد نشست خبری پیش از بازی با ناپولی لغو شود.
لغو نشست آرسنال به دلیل نقص فنی فرودگاه!

‫به گزارش ورزش سه، کاروان آرسنال در آستانه نخستین بازی خود در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا مقابل ناپولی با چالشی غیرمنتظره روبه‌رو شده است. نقص فنی سامانه‌های کنترل ترافیک هوایی در فرودگاه‌های اصلی بریتانیا از جمله هیترو، گاتویک و استنستد پروازهای خروجی را زمین‌گیر کرد و برنامه سفر شاگردان میکل آرتتا را به هم ریخت.

‫در پی این اختلال و تاخیر چند ساعته در پرواز از لندن، باشگاه آرسنال رسما اعلام کرد امکان حضور در نشست خبری تعیین‌شده در ساعت ۱۸:۱۵ به وقت ایتالیا در عصر سه‌شنبه را ندارد و این نشست لغو شده است.

یوفا معمولا در چنین شرایطی جرایم مالی سنگینی برای غیبت در برنامه‌های رسانه‌ای در نظر می‌گیرد، اما به دلیل شرایط غیرمترقبه و اضطراری خارج از کنترل باشگاه، توپچی‌ها مشمول جریمه نخواهند شد.

‫طبق قوانین انضباطی یوفا، تیم‌ها تنها در صورت مواجهه با شرایط فورس ماژور و با هماهنگی و تایید مستقیم ناظران می‌توانند برنامه‌های رسانه‌ای شب قبل از بازی را تغییر دهند یا لغو کنند.

2534735


‫این دومین بار در سال‌های اخیر است که توپچی‌ها با چنین دردسری در سفر اروپایی مواجه می‌شوند؛ آن‌ها در سال ۲۰۲۳ پیش از بازی با لانس در فرانسه به دلیل شرایط نامساعد جوی و توقف پروازها در فرودگاه لوتون، نتوانستند در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کنند.

‫با وجود این بلاتکلیفی در فرودگاه، کادر فنی آرسنال با یک خبر روحیه بخش راهی ایتالیا شده است. یورین تیمبر مدافع هلندی آرسنال که انتظار می‌رفت تا پایان ماه از میادین دور باشد، روند درمانی‌اش را با سرعتی فراتر از انتظار پشت سر گذاشته و در لیست مسافران ناپل قرار گرفته است. ایلان مسلیه و مارلی سالمون هم تیم را در این سفر همراهی می‌کنند، هرچند ویلیام سالیبا و کریستین موسکرا به دلیل مصدومیت غایبان سرشناس خط دفاعی لندن‌نشین‌ها هستند.


هواداران آرسنال نیز علاوه بر سردرگمی در فرودگاه‌ها، در شهر ناپل با قوانین سخت‌گیرانه‌ای روبه‌رو شده‌اند. مقامات محلی شهر ناپل فروش هرگونه نوشیدنی در بطری‌های شیشه‌ای، قوطی‌های فلزی و ظروف پلاستیکی فشرده را از ظهر چهارشنبه تا ساعت ۲ بامداد پنجشنبه در مرکز شهر و اطراف استادیوم دیه‌گو آرماندو مارادونا ممنوع اعلام کرده‌اند و نوشیدنی‌ها تنها در لیوان‌های سبک پلاستیکی و کاغذی به فروش می‌رسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار