کد: 242771917 شهریور 1405 ساعت 22:438.4K بازدید

سرمربی ما منیت ندارد، باید از این فضا خارج شویم

تاجرنیا: هر تصمیمی کمیته انضباطی بگیرد لازم‌الاجراست

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال می‌گوید آنچه برای صالح حردانی رخ داده باید با تعامل به پایان رسید.
تاجرنیا: هر تصمیمی کمیته انضباطی بگیرد لازم‌الاجراست

به گزارش "ورزش سه"، جمله قاطعانه سهراب بختیاری زاده درباره صالح حردانی باعث شده تا استقلالی‌ها برای حل اختلافاتی که بین این مربی و بازیکن پیش آمده به فکر چاره بیفتند. حتی همان نفراتی که از برخورد انضباطی سهراب در این ماجرا دفاع می‌کنند نیز صحبت از وساطت و بخشش و پایان خوش برای ماجرا نیز به میان می‌آورند. هرچند هنوز هیچ چیز به نقطه پایان نرسیده و طرفین اظهار نظر جدیدی در این باره نداشته‌اند.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در واکنش به این حواشی گفت:
«با توجه به مباحثی که طی مدتی در باشگاه جریان داشته در نهایت منجر به این شد که آقای بختیاری زاده به ایشان اجازه نداد در محل تمرین حاضر شوند. این موضوع خیلی کوتاه مدت است و بحث دائمی ندارد. باید کمیته انضباطی به این موضوع رسیدگی کند.»

او موضعش را نیز اینطور اعلام کرد:
«من معتقدم باید در این رابطه تعامل کنیم، شرایط باشگاه را در نظر بگیریم و تدبیر کنیم. آنچه مسلم است این است که جهت‌گیری ما حمایت از تصمیمات سرمربی است. در عین حال، به شدت به مسائل انضباطی اهمیت می‌دهیم و می‌خواهیم دیسیپلین خاصی در باشگاه حاکم شود. آنچه من مسلم می‌دانم این است که نگاه آقای بختیاری زاده، آگاه سازی است، نه لجبازی و منیت. این نکته مهمی است تا از این فضا خارج شویم.»

2533179

تاجرنیا در این باره تاکید کرد:
«نظر من این است که اگر اشتباهاتی در گذشته انجام شده، باید مرحله به مرحله به باشگاه گزارش شود. گاهی اوقات می‌توانیم با برخورد درست در ابتدا، جلوی برخی مسائل را بگیریم. من بعدا که با آقای بختیاری زاده صحبت کردم گفتند این یک پروسه داشته که در نهایت چنین برخوردی انجام داده است. احتمالا در این رابطه حق با ایشان باشد ولی نکته من این است که باشگاه باید در ابتدای هر مسیری در جریان باشد. چه بسا اگر در ابتدا برخوردهای مناسب صورت بگیرد، کار اینقدر حاد نمی‌شود.»

او درباره تصمیم نهایی در این ماجرا گفت: «با توجه به اینکه آقای بختیاری زاده در این تصمیم‌ها بحث منیت ندارد، طبیعتا با تعامل از این مساله خارج خواهیم شد.»

تاجرنیا این را هم گفت که نظر نهایی با کمیته انضباطی است:
«اعتقادم این است که در اینطور مواقع باید در ابتدا کمیته انضباطی ورود کند. جلسه کمیته انضباطی به زودی تشکیل می‌شود و تصمیمش برای همه ما لازم‌الاجراست. ساختارهایی که در چنین مواقعی باید قضاوت کنند باید مستقل باشند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تاجرنیا: هر تصمیمی کمیته انضباطی بگیرد لازم‌الاجراست | ورزش سه