کد: 242775018 شهریور 1405 ساعت 00:594.7K بازدید

زارع: امیدوارم به بازی خیبر برسم

محمدمهدی زارع درباره مصدومیت عجیب خود در تمرین ریکاوری پرسپولیس توضیح داد و ابراز امیدواری کرد بتواند در دیدار با خیبر خرم‌آباد به میدان برود.
زارع: امیدوارم به بازی خیبر برسم

به گزارش “ورزش سه”، محمدمهدی زارع روز گذشته یکی از بازیکنان اصلی پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب‌آهن بود، اما امروز در جریان تمرین ریکاوری سرخپوشان دچار مصدومیتی عجیب شد.

مدافع پرسپولیس در پایان تمرین و هنگام رفتن به حمام، پایش به یک شیار گیر کرد و از ناحیه پا دچار بریدگی شد. کادر پزشکی پرسپولیس بلافاصله به وضعیت او رسیدگی کرد و زارع نیز تحت مداوا قرار گرفت.

زارع درباره این اتفاق به تلویزیون پرسپولیس گفت: «خودم هم نمی‌دانم چه شد. ریکاوری را انجام دادیم و خواستم دوش بگیرم که در حمام پایم به شیار گیر کرد و محافظ هم نداشت.»

او درباره شرایط خود پس از این اتفاق نیز گفت: «الان شرایط خوب است. همان موقع کادر پزشکی تیم زحمت کشیدند و رسیدگی‌ها را انجام دادند و امیدوارم هرچه سریع‌تر خوب شوم.»

مدافع پرسپولیس در پایان درباره احتمال حضورش در بازی بعدی این تیم برابر خیبر خرم‌آباد اظهار داشت: «امیدوارم به این بازی هم برسم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار