کد: 242777918 شهریور 1405 ساعت 08:159.2K بازدید

بلینگام: دروازه‌بان از ناکجاآباد آمد و نگذاشت گل بزنم!

جود بلینگام درباره دو موقعیتی که در بازی مقابل اینتر از دست داد، صحبت کرد.
بلینگام: دروازه‌بان از ناکجاآباد آمد و نگذاشت گل بزنم!

به گزارش "ورزش سه"، جود بلینگام مقابل اینتر عملکرد خوبی داشت و اگر جوزپ مارتینز نبود، می‌توانست نامش را در بین گلزنان این مسابقه هم ثبت کند. هافبک انگلیسی رئال مادرید در پایان بازی درباره عملکرد تیمش گفت:«لحظاتی بود که مجبور شدیم مقابل یک تیم خیلی خوب فشار را تحمل کنیم. آنها به همین دلیل قهرمان ایتالیا شده‌اند و در مقاطعی هم ما باعث شدیم آنها تحت فشار قرار بگیرند، به‌خصوص در ضدحملات که توپ را به‌خوبی به گردش درمی‌آوردیم. اتفاقی مشابه بازی قبل مقابل بتیس هم رخ داد و نتوانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم.»

«امروز می‌توانستیم بازی را با اختلاف بیشتری به پایان برسانیم. موقعیت داشتیم، خودم هم چند فرصت داشتم، اما در لیگ قهرمانان اروپا لحظاتی وجود دارد که باید فشار را تحمل کنید. فقط یک گل دریافت کردیم و مدافعان هم خیلی خوب کار کردند، اما تیم‌های بزرگ راه‌هایی برای پیدا کردن فضا پیدا می‌کنند. کورتوا هم فوق‌العاده بود. همه چیز بد نیست، اما چیزهایی وجود دارد که باید بهترشان کنیم. مهم‌ترین چیز کسب سه امتیاز است.»

2534860

دو موقعیت گلزنی که از دست رفت؟
«فکر می‌کردم گل می‌زنم. در موقعیت اول، دروازه‌بان ناگهان از راه رسید. توپ مقابل من افتاد و با خودم گفتم:«این دیگر گل است.» اما او دستش را از ناکجاآباد بیرون آورد و توپ را مهار کرد. در موقعیت دوم، کمی دیر توپ را دیدم؛ چند نفر سر راهم بودند. سعی کردم توپ را کنترل کنم و ضربه نسبتاً خوبی هم زدم، اما دوباره از ناکجاآباد یک مهار فوق‌العاده انجام شد. آدم از این بابت عصبانی و ناراحت می‌شود، چون اگر گل می‌زدم، کار برای ما راحت‌تر می‌شد، اما این بخشی از فوتبال است. یک روز دیگر، چنین توپ‌هایی وارد دروازه خواهند شد.»

مورینیو؟
«ما به‌خوبی می‌دانیم که او می‌خواهد تیمش چطور بازی کند. امروز ارزش‌ها و اصولی را که به تیمش منتقل کرده، دیدیم. در هر دو گل، پرس از بالا نقش داشت. نکات مثبت زیادی وجود دارد، اما چیزهایی هم هست که باید بهتر شوند. این کاملاً طبیعی است، چون سرمربی جدیدی داریم و تیم هم جدید است. من از نکات خوب و همچنین بخش‌هایی که نیاز به پیشرفت دارند، لذت می‌برم. کار زیادی پیش رو داریم و همین موضوع به من انگیزه می‌دهد و فوتبال را برایم لذت‌بخش می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار