کد: 242778318 شهریور 1405 ساعت 08:562.6K بازدید

سورپرایز پیاتزا: فقط در مهم‌ترین تورنمنت سال

تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ با چهار دریافت‌کننده قدرتی به میدان خواهد رفت و اسماعیل مسافر از فهرست نهایی پیاتزا کنار گذاشته شده است.
سورپرایز پیاتزا: فقط در مهم‌ترین تورنمنت سال

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران پس از مسابقات قهرمانی آسیا باید خود را برای رقابت‌های بازی‌های آسیایی آماده کند.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، برای این مسابقات فهرست ۱۲ نفره خود را معرفی کرد که در آن، ایران یک دریافت‌کننده را نسبت به ترکیب حاضر در قهرمانی آسیا خط زده است.

اسماعیل مسافر که در قهرمانی آسیا به‌عنوان یکی از دریافت‌کننده‌های تیم ملی والیبال ایران حضور دارد، پس از پایان مسابقات راهی ایران خواهد شد؛ زیرا جایی در فهرست تیم ملی برای بازی‌های آسیایی نخواهد داشت.

مسافر امیدوار است در تنها تورنمنت ملی خود در این فصل، دست‌کم با بهترین مدال ممکن از تیم ملی والیبال ایران خداحافظی کند. مرتضی شریفی، پوریا حسین‌خانزاده، علی حق‌پرست و مبین نصری چهار دریافت‌کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های آسیایی خواهند بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سورپرایز پیاتزا: فقط در مهم‌ترین تورنمنت سال | ورزش سه