کد: 242813220 شهریور 1405 ساعت 04:451.3K بازدید

لگد زدن به تابلوی تعویض برای آلیسون دردسرساز شد

اتحادیه فوتبال انگلیس آلیسون بکر را به دلیل رفتارش در بازی مقابل ناتینگهام فارست جریمه کرد.
لگد زدن به تابلوی تعویض برای آلیسون دردسرساز شد

به گزارش "ورزش سه"، آلیسون بکر، دروازه‌بان لیورپول، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به دلیل لگد زدن به تابلوی تعویض پس از تساوی ۲-۲ مقابل ناتینگهام فارست در لیگ برتر در ماه گذشته، ۸ هزار پوند جریمه شد.

آلیسون پیش از این اتفاق، به دلیل اعتراض به داور کارت زرد گرفته بود؛ چرا که داور چهارم هنگام تساوی ۱-۱ در حدود دقیقه ۷۰، تابلوی تعویض را برای اعلام سه تعویض همزمان آندونی ایرائولا آماده نکرده بود.

فارست در همین فاصله بازی را با یک پرتاب سریع اوت از سر گرفت. نکو ویلیامز با سرعت وارد محوطه جریمه لیورپول شد و آلیسون او را سرنگون کرد که باعث اعلام ضربه پنالتی شد و فارست با استفاده از آن، ۲-۱ پیش افتاد.

2535437

پس از اینکه لیورپول در نهایت توانست بازی را به تساوی بکشاند، آلیسون ۳۳ ساله هنگام عبور از کنار تابلوی تعویض که روی زمین و بیرون از تونل ورزشگاه قرار داشت، با عصبانیت به آن لگد زد. ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، نشان می‌داد این دروازه‌بان با لگد زدن به تابلو، به تجهیزات آسیب زده است.

سخنگوی اتحادیه فوتبال انگلیس در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد:«ادعا شده بود که این دروازه‌بان پس از سوت پایان بازی، در محدوده تونل ورزشگاه رفتاری نامناسب داشته است. آلیسون بکر متعاقباً اتهام مطرح‌شده علیه خود را پذیرفت و مجازات استاندارد مربوط به این تخلف برای او در نظر گرفته شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار