کد: 242815319 شهریور 1405 ساعت 18:187.1K بازدید

بیست‌وسومین غیبت مهران در استقلال

مهران احمدی بار دیگر از فهرست استقلال کنار ماند تا تعداد مسابقاتی که در دوران حضورش در جمع آبی‌ها از دست داده، به عدد قابل توجه ۲۳ برسد.
بیست‌وسومین غیبت مهران در استقلال

به گزارش "ورزش سه"، فهرست استقلال برای دیدار امروز برابر پیکان یک غایب تکراری دارد. مهران احمدی که در شهرآورد روی نیمکت حضور داشت، در بازی با آلومینیوم از لیست کنار رفت و این بار نیز نامش میان بازیکنان منتخب سهراب بختیاری‌زاده دیده نمی‌شود. هافبک آبی‌ها هنوز از نظر بدنی به شرایط کامل مسابقه نرسیده و کادر فنی تصمیم گرفته در استفاده از او عجله نکند.

احمدی از نظر فنی یکی از بازیکنان متفاوت استقلال محسوب می‌شود. توانایی حمل توپ، بازی در فضاهای کوچک، تغییر مسیر حمله و ارسال پاس‌های خلاقانه، ویژگی‌هایی است که می‌تواند به خط میانی آبی‌ها تنوع بیشتری بدهد. مشکل اصلی این بازیکن در مدت حضورش در استقلال، کیفیت بازی نبوده و تعداد بالای مصدومیت‌ها اجازه نداده او به صورت مستمر در اختیار مربیان تیم قرار داشته باشد.

مهران احمدی تاکنون ۳۶ مرتبه برای استقلال به میدان رفته، اما در همین بازه زمانی ۱۷ مسابقه را به طور کامل به دلیل آسیب‌دیدگی از دست داده و نامش کلاً در لیست تیم نبوده است. این آمار برای بازیکنی که قرار بود یکی از مهره‌های مؤثر و خلاق خط میانی باشد، عدد بالایی به حساب می‌آید. غیبت‌های متعدد باعث شده روند آماده‌سازی او بارها متوقف شود و احمدی پس از هر بازگشت، دوباره برای رسیدن به ریتم مسابقه به زمان نیاز داشته باشد.

در کنار آن ۱۷ غیبت کامل، احمدی فصل گذشته در مسابقه با فولاد نیز تنها دقایقی در زمین حضور داشت و پس از آسیب‌دیدگی زودهنگام مجبور به ترک مسابقه شد. او در چهار دیدار دیگر روی نیمکت استقلال نشست، اما به میدان نرفت. این چهار مسابقه عمدتاً نخستین بازی‌های پس از بازگشت او از مصدومیت بودند و مربیان به دلیل آماده نبودن کاملش، ترجیح دادند از این بازیکن استفاده نکنند. آخرین نمونه آن، بازی دو هفته قبل برابر پرسپولیس که با وجود حضور در لیست، اساساً امکان حضور در میدان را نداشت.

2535469

تنها غیبت غیرمصدومیتی احمدی نیز به دیدار استقلال و الوصل مربوط می‌شود. او پس از دریافت کارت قرمز در مسابقه برابر النصر، محروم شد و نتوانست آبی‌ها را در اولین بازی فصل بعد همراهی کند. با در نظر گرفتن ۱۷ غیبت کامل به دلیل آسیب‌دیدگی، مسابقه فولاد که در همان دقایق ابتدایی برای او تمام شد، چهار نیمکت‌نشینی بدون ورود به زمین و یک محرومیت، احمدی در ۲۳ دیدار استقلال عملاً در اختیار تیم نبوده است.

غیبت مقابل پیکان تازه‌ترین بخش از همین روند است. استقلال در مقطع فشرده‌ای از فصل قرار دارد و پس از این مسابقه نیز باید در لیگ نخبگان آسیا به میدان برود، بنابراین بازگشت یک مهره خلاق می‌توانست دست کادر فنی را بازتر کند. احمدی فعلاً باید تمرینات بدنی خود را ادامه بدهد تا این بار با آمادگی کامل برگردد. چالش مهم‌تر برای او پس از بازگشت، ماندن در زمین و پایان دادن به غیبت‌های پرتعدادی است که بخش بزرگی از دوران حضورش در استقلال را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بیست‌وسومین غیبت مهران در استقلال | ورزش سه