کد: 242831420 شهریور 1405 ساعت 10:081.1K بازدید

والیبال زیر باران در ناپل: شروع عجیب آتزوری

دیدار افتتاحیه والیبال قهرمانی اروپا بین ایتالیا و سوئد در ناپل، به دلیل شرایط نامساعد جوی چندین بار متوقف شد، اما در نهایت با پیروزی ایتالیا به پایان رسید.
والیبال زیر باران در ناپل: شروع عجیب آتزوری

به گزارش "ورزش سه"، مسابقه آغازین رقابت‌های والیبال جام ملت‌های اروپا ۲۰۲۶ در گروه A، که در فضای باز در میدان پیاتزا دل پلبیسیتو در شهر ناپل ایتالیا برگزار می‌شد، به دلیل شرایط نامساعد آب‌وهوایی به‌طور موقت متوقف شد.

غرش جمعیت در میدان پلبیسیتو، اولین امتیاز آتزوری را به ارمغان آورد و پس از آن، در سالن روباز مرکز ناپل باران بارید و بازی متوقف شد.

2535794

رئیس‌جمهور ایتالیا، سرجیو ماتارلا، به همراه دخترش لورا، برای تماشای بازی افتتاحیه مسابقات والیبال قهرمانی مردان اروپا بین ایتالیا و سوئد، به این سالن روباز آمد که این دیدار با نتیجه سه بر صفر به سود ایتالیا به اتمام رسید.

ست اول این دیدار به دلیل توقف بازی، ۶۴ دقیقه طول کشید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار