کد: 242843220 شهریور 1405 ساعت 18:055.2K بازدید

تمرین ریکاوری در پژوهشکده نفت؛

تراکتور منتظر ویزا برای پرواز به دبی

تراکتور علی‌رغم شکست در دیدار هفته هفتم، همچنان صدرنشین جدول باقی ماند.
تراکتور منتظر ویزا برای پرواز به دبی

به گزارش ورزش سه، تراکتور روز گذشته در دیداری از هفته هفتم برابر استقلال خوزستان شکست خورد، دیداری که البته حواشی صحنه‌های داوری آن همچنان ادامه دارد و تبریزی‌ها به گل شهریار مغانلو که افساید اعلام شد، معترض هستند. تراکتور با توجه به پنج برد و یک تساوی در بازی‌های قبلی، با ۱۶ امتیاز در صدر ماند و استقلال تهران نیز با برد مقابل پیکان، با عدد ۱۵ در رده دوم جدول قرار گرفت.

پرسپولیس نیز دیدارش مقابل خیبر از سوی سازمان لیگ لغو شد و با ۱۳ امتیاز یا یک رده تنزل به رده سوم سقوط کرد. شاگردان مهدی تارتار اگر می‌توانستند برابر خیبر در خرم آباد پیروز شوند در جدول ۱۶ امتیازی می‌شدند و به صدر می‌رفتند اما تصمیم سازمان لیگ در تعویق تعدادی از مسابقات باعث شد تا تیم نکونام با صدرنشینی به تعطیلات برود.

شاگردان جواد نکونام البته با فراموشی شکست از صبح امروز تمرینات خود را در زمین پژوهشگاه نفت برای دیدار با شباب الاهلی امارات آغاز کردند؛ دیداری که روز دوشنبه در ورزشگاه راشد انجام می‌شود. 

هنوز ویزای اعضای تیم تراکتور برای سفر به امارات صادر نشده و قرمزهای تبریزی منتطر هستند تا بلافاصله پس از صدور به این کشور سفر کنند و حداقل یک جلسه تمرینی در ورزشگاه محل مسابقه داشته باشند.

سردار آزمون، مرصاد سیفی، سعید عزت‌اللهی و رضا غندی‌پور در تیم شباب الاهلی عضویت دارند و تیم‌شان این هفته در برابر یونایتد تحت هدایت آندره پیرلو به تساوی ۱-۱ رسید و پایین تر از الجزیره و العین در رده سوم قرار گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تراکتور منتظر ویزا برای پرواز به دبی | ورزش سه