
به گزارش "ورزش سه"، توپچیها با پیروزی دشوار ۰-۲ مقابل ساندرلند ورزشگاه لایت را ترک کردند تا شروع صددرصدی خود در فصل جدید لیگ برتر را حفظ کنند و چهارمین پیروزی متوالیشان را به دست بیاورند. به نظر میرسید این رکورد در ابتدای نیمه دوم در خطر قرار گرفته باشد، زمانی که پس از سرنگون کردن دنیل بالارد توسط ازری کونسا، ساندرلند صاحب یک ضربه پنالتی شد.
انزو لوفی پشت توپ قرار گرفت و ضربهای زمینی و محکم به گوشه دروازه زد اما داوید رایا با واکنشی فوقالعاده در عرض دروازه شیرجه زد و ضربه او را به تیر دروازه کوبید و به بیرون فرستاد. دو دقیقه پس از درخشش رایا، گیمارش با ضربهای تماشایی از راه دور توپ را به شکل زیبایی به گوشه دروازه فرستاد تا آرسنال پیش بیفتد.

رایا در ادامه، زمانی که ساندرلند برای زدن گل تساوی فشار میآورد، چند مهار شجاعانه دیگر انجام داد تا این که بوکایو ساکا در وقتهای تلف شده با گلزنی از روی نقطه پنالتی، پیروزی آرسنال را قطعی کرد. گیمارش پس از بازی با تیانتی اسپورت صحبت کرد و از گیمارش پرسیده شد که آیا همتیمیاش بهترین دروازهبان جهان است یا خیر.
این کاپیتان سابق نیوکسل یونایتد بلافاصله پاسخ داد: «بله، قطعاً. او چند مهار بسیار خوب انجام داد که ما را در بازی نگه داشت. مهار آن پنالتی واقعاً باورنکردنی بود و فکر میکنم بعد از آن اعتماد به نفس پیدا کردیم که به سمت جلو بازی کنیم و گل بزنیم. اما بله، همه چیز به خاطر این بازیکن است. او باورنکردنی است.»