
به گزارش "ورزش سه" دیدار تیمهای شباب الاهلی امارات و تراکتور ایران از ساعت 19:30 امشب در چارچوب هفته نخست لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه راشد دبی آغاز شده که شاگردان آندره ژاردین با درخشش و آمادگی بالای ستاره ایرانی خود خیلی زود بازی هجومی را به نمایش گذاشتند تا برتری فنی خود را دیکته کنند.
در دقیقه 7 شوالیههای دبی صاحب یک ضربه ایستگاهی در سمت راست زمین شدند که ارسال تماشایی یوری سزار به قلب محوطه جریمه تراکتور با پرواز بلند سردار آزمون، بالاتر از اودیل خامروبکوف همراه شد تا ضربه سر مهارنشدنی او تور دروازه پارسا جعفری را به لرزه درآورد، اما کمکداور اول پرچم را بالا برد و در ادامه با بررسی اتاق ویایآر مشخص شد مهاجم ایرانی تنها چند سانتیمتر در موقعیت آفساید قرار داشته تا این گل زودهنگام با بدشانسی او مردود اعلام شود.
انگیزه بالای آزمون برای باز کردن دروازه تراکتور به همین صحنه ختم نشد و این ستاره شباب الاهلی لحظاتی بعد پس از گل مردودش، بار دیگر خط دفاعی حریف ایرانی را به شدت آزار داد و در دقیقه 12 مسابقه روی ارسال تند و تیز از سمت چپ زمین با یک قطع توپ تماشایی دیگر با سر دروازه را هدف گرفت که شلیک خطرناک او اینبار با فاصله اندکی از بالای تیرک افقی به بیرون رفت.

نمایش درخشان سردار در دقیقه پانزدهم با یک بازیسازی استثنایی تکمیل شد؛ جایی که او با توپربایی و پیشروی سریع در زمین تراکتور ابتدا توپ را به یوری سزار رساند و در ادامه با پاسی دقیق موقعیتی طلایی برای حارب عبدالله ساخت، اما همتیمیهای او قدر این پاسهای هوشمندانه را ندانستند.