کد: 242929824 شهریور 1405 ساعت 07:2011.7K بازدید

طوفان هفت دقیقه‌ای نسل Z استقلال در عراق

دو ستاره جوان استقلال در پیروزی بزرگ مقابل السد برای خودشان سهیم شدند.
طوفان هفت دقیقه‌ای نسل Z استقلال در عراق

به گزارش "ورزش سه"، آبی‌های تهرانی در شبی که شکستی سنگین به السد قطر تحمیل کردند، نام دو چهره جوان خود را هم در جمع گلزنان و پاسورهای تاریخ لیگ نخبگان به ثبت رساندند. صحبت از اسماعیل قلی‌زاده و محمدحسین اسلامی است که با همکاری قابل تحسینشان، برای سومین بار توپ را از خط دروازه قطری‌ها عبور دادند.

در دقیقه 5+90، اسماعیل قلی زاده روی خط وسط زمین صاحب توپ شد، در آن لحظه اسماعیل بین چهار مهره سفیدپوش دیده میشد اما توانست بهترین تصمیم ممکن را بگیرد. او با پاس مستقیم توپ را به کناره‌ها فرستاد و محمدحسین اسلامی هم خودش را رساند. چند ثانیه بعد، اسلامی در سمت چپ صاحب توپ شده بود و اسماعیل هم با سرعت خودش را به درون محوطه جریمه رسانده بود. این کافی بود تا تک ضربه اسلامی به توپ به پاس در عرض منجر به گل تبدیل شود چرا که به محض رسیدن توپ به قلی زاده، او هم شوتی زد که نه دو مدافع اطرافش و نه مشعل برشام برای مهارش نتوانستند کاری کنند.

مشعل برشام سنگربان باتجربه السدی‌ها باورش نمیشد سومین گل را روی همکاری دو چهره جوان استقلال دریافت کرده است. دو بازیکنی که دهه هشتادی هستند و جزو بر و بچه‌های نسل Z استقلال هستند.

نکته جالبتر اینکه محمدحسین اسلامی و اسماعیل قلی زاده در دقیقه 88 نیز برای گلزنی اقدام کردند. در آن صحنه، اسلامی روی پاس در عمق ماشاریپوف در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما وقتی توسط خوخی، زاویه برایش تنگ شد، توپ را به قلی زاده رساند و اسماعیل نیز بعد از کنترل توپ ضربه‌ای زد که همه را نیم‌خیز کرد اما با واکنش تماشایی برشام تبدیل به کرنر شد.

فقط هفت دقیقه بعد، همکاری مجدد این دو بازیکن به گل سوم استقلال منجر شد تا سهراب بختیاری زاده نیز از اینکه توانسته دو تعویض طلایی انجام دهد، خوشحالتر از گلهای اول و دوم به نظر برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

طوفان هفت دقیقه‌ای نسل Z استقلال در عراق | ورزش سه