کد: 242950625 شهریور 1405 ساعت 04:062.7K بازدید

خوشحالی آسانی و مدافع‌مورد علاقه‌اش:

رفاقت استقلالی‌ها دوباره گل کرد!

یاسر آسانی و صالح حردانی زوج موفق سمت راست استقلال در بازی با السد هم نمایشی هماهنگ و موفق داشتند که در برتری آبی‌ها نقش مهمی داشت.
رفاقت استقلالی‌ها دوباره گل کرد!

به گزارش ورزش سه، در روزهایی که استقلال برای موفقیت در رقابت‌های مهم به هماهنگی و زوج‌سازی در نقاط مختلف زمین نیاز دارد، بازگشت صالح حردانی به ترکیب اصلی جانی دوباره به جناح راست آبی‌پوشان بخشیده است. این بازگشت، بیش از هر چیز یاسر آسانی را خوشحال کرد؛ بازیکنی که در دو بازی اخیر جای خالی مدافعِ مورد علاقه‌اش را به وضوح حس می‌کرد.

رفاقت حردانی و آسانی در استقلال، از آن دست دوستی‌هایی است که هم در زمین مسابقه و هم در فضای مجازی (استوری‌های اینستاگرامی) خودنمایی می‌کند. سبک بازی درگیرانه حردانی و پوشش‌های شدید و حمایت بالایی که از مهاجم آلبانیایی انجام می‌دهد، به این ستاره خارجی اجازه می‌دهد با اطمینان بیشتری در فاز تهاجمی شرکت کند. این درک متقابل باعث شده تا این دو بازیکن، به زوجی غیرقابل مهار و مطمئن در سیستم سهراب بختیاری‌زاده تبدیل شوند.

2510782

اوج این هماهنگی را می‌توان در دیدار مقابل السد دید، پس از گلزنی آسانی، آن‌ها بار دیگر شادیِ معروف خود را که پیش‌تر در دربی و مسابقات لیگ به نمایش گذاشته بودند، تکرار کردند. جالب اینکه آسانی حتی در غیاب صالح مقابل پیکان گل خود را از روی سکوها به او تقدیم کرده بود تا نشان دهد این دو بیشتر از یک هم‌تیمی، رفاقتی عمیق دارند.

حالا با بازگشت حردانی به ترکیب این زوج موفق دوباره در زمین فوتبال همدیگر را پیدا کردند و مکمل خوبی در کارهای دفاعی و هجومی برای استقلال و تاکتیک های سهراب بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار