کد: 242951525 شهریور 1405 ساعت 07:454.1K بازدید

مشکلات خولین آلوارز در اتلتیکومادرید ادامه دارد

دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، تأیید کرد که خولین آلوارز به دلیل کشیدگی عضلانی، دیدار امروز مقابل اوساسونا را از دست خواهد داد.
مشکلات خولین آلوارز در اتلتیکومادرید ادامه دارد

به گزارش "ورزش سه"، بدین ترتیب، آلوارز برای دومین بازی متوالی در دسترس نخواهد بود؛ او یکشنبه گذشته نیز به دلیل همین مشکل در دیدار برابر رئال سوسیه‌داد غایب بود.

سیمئونه در پاسخ به سؤال درباره شرایط این مهاجم گفت: «طبق صحبت‌هایی که با پزشکان داشتیم، او همچنان در روند ریکاوری قرار دارد و همراه ما نخواهد بود.»

آلوارز در جریان تمرین روز شنبه به دلیل احساس ناراحتی عضلانی از جلسه تمرینی خارج شد و آزمایش‌های پزشکی مشخص کردند که او دچار کشیدگی عضلانی شده است. او یکشنبه مقابل رئال سوسیه‌داد بازی نکرد و امروز نیز برابر اوساسونا غایب خواهد بود. در حال حاضر حضور او در دیدار یکشنبه آینده مقابل رئال مادرید در ورزشگاه متروپولیتانو نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

2529121

آلوارز که یکی از مهره‌های کلیدی در سیستم دیه‌گو سیمئونه محسوب می‌شود، از زمان پیوستن به اردوی پیش‌فصل در ۱۰ آگوست، به دلیل حضور در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، یک بیماری و مصدومیت عضلانی فعلی، تنها در سه مسابقه از شش بازی رسمی اتلتیکو مادرید در این فصل به میدان رفته است. او همچنین تنها در یکی از این سه بازی در ترکیب اصلی قرار داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار