کد: 242953425 شهریور 1405 ساعت 04:491.8K بازدید

سرنوشت مشابه ایران و امارات در ژاپن

یحیی الغسانی و محمد جمعه المنصوری پس از انجام مسابقه شباب الاهلی مقابل تراکتور، به اردوی تیم امید امارات در ناگویا اضافه شدند.
سرنوشت مشابه ایران و امارات در ژاپن

به گزارش ورزش سه همزمانی مسابقات لیگ نخبگان آسیا با بازی‌های آسیایی ناگویا، شرایط مشابهی را برای تیم امید امارات و باشگاه شباب الاهلی رقم زده است. اتفاقی که پیش از این در تیم امید ایران و برای بازیکنان استقلال و تراکتور نیز رخ داده بود.

شباب الاهلی شب گذشته در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا در دبی میزبان تراکتور بود و موفق شد با نتیجه یک بر صفر نماینده ایران را شکست دهد.

حالا پس از پایان این مسابقه، الغسانی و محمد جمعه المنصوری دبی را ترک کرده و خود را به اردوی تیم امید امارات در ناگویا رسانده‌اند تا در ادامه رقابت‌های بازی‌های آسیایی در اختیار ایگور بیشکان قرار بگیرند.

این اتفاق از این جهت قابل توجه است که امارات نیز مانند ایران، برای بازیکنان تیم امید حاضر در باشگاه‌های شرکت‌کننده در لیگ نخبگان، راهکاری مشابه در نظر گرفته است؛ به این شکل که آنها ابتدا در اختیار تیم باشگاهی خود قرار گرفتند تا مسابقه آسیایی را پشت سر بگذارند و سپس به اردوی تیم امید ملحق شوند.

تیم امارات در نخستین مسابقه خود در این رقابت‌ها باید مقابل تیم امید ایران قرار بگیرد. دیداری که حالا هر دو تیم با شرایطی متفاوت از زمان آغاز اردوهایشان به آن خواهند رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار